۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۰۳

هیچ تعارضی بین آیات قرآن و افعال و خلق و خوی حضرت زهرا(س) دیده نمی شود

هیچ تعارضی بین آیات قرآن و افعال و خلق و خوی حضرت زهرا(س) دیده نمی شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدرس مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی (ره) قم گفت: در افعال و خلق و خوی حضرت فاطمه (س) همچون آیات قرآن کریم هیچ تعارضی دیده نمی‌شود، همین ویژگی می‌تواند بهترین الگو برای زنان باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی نیاخطیر ظهر یکشنبه در همایش روز زن با حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان زنجان  با اشاره به اینکه حدیث متواتر «ثقلین» دلیل قطعی حضور حضرت فاطمه زهرا (س) در میان عترت پیامبر (ص) است، افزود: هیچ نقطه تناقضی در زندگی حضرت فاطمه (س) با قرآن‌کریم دیده نمی‌شود و این امر نشان‌دهنده عصمت بانوی بزرگ اسلام است.
 
وی تصریح کرد: همه زندگی حضرت زهرا (س)، غضب، رحمت و حتی خنده‌های ایشان، آیه آیه قرآن کریم را تداعی کرده و به لحاظ عقلی و نقلی با قرآن ناطق که صفت بارز امیرالمؤمنین (ع) بود، برابری می‌کرد.
 
حجت الاسلام نیا خطیر، با تأکید بر اینکه قرآن ناطق همانند خود قرآن‌کریم دارای تفسیر است، افزود: یک زن موفق و کامل، هم مادر خوبی است و هم فرزند، همسر و همسایه باادبی است، حضرت زهرا (س) همه این صفات را در حد کمال خود دارا بوده و سیره ایشان تفسیر آیه‌های قرآن‌کریم بود.
 
حجت‌الاسلام نیاخطیر، الگوپذیری را امری ناخودآگاه و بر اساس میل درونی انسان دانست و افزود: اهل‌بیت (ع) ورای وجود جسمی، جان انسان‎ها را پالوده کرده و انسان را به لحاظ اخلاقی، شخصیتی و کمالات انسانی به برکت می‌رسانند، از این رو کلام آنان به عنوان الگوهای بابرکت بشر تا قیام قیامت بر زمین باقی می‌ماند.
 
این مدرس حوزه علمیه قم، افزود: نقش تربیتی فرزندان با درصد بسیار بالایی بر عهده مادر بوده و غفلت آنان نسبت به فرایض الهی بر عهده مادر خواهد بود، در حالی که تأثیر لقمه حرام توسط پدر نیز بسیار زیاد خواهد بود.
 
وی، ریشه بیماری‌های روحی و روانی را کبر و غرور دانست و خاطرنشان کرد: عبادت زیبای خداوند متعال به دلیل وصل شدن به منبع، غرور و منیت را خفه می‌کند و این ویژگی در حضرت زهرا (س) به عینه دیده می‌شد.
 
همچنین  رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، روز بزرگداشت مقام زن و روز مادر در ایران را متمایز از سایر برنامه‌های دیگر کشورها دانست و افزود: روز بزرگداشت مقام زن در کشور اسلامی ایران با داشتن الگویی همانند حضرت فاطمه زهرا (س) نسبت به نمونه‌های دیگر در دنیا برتری دارد.
 
مهدی عباسی افزود: با بررسی ابعاد سیاسی و اجتماعی شخصیت حضرت زهرا (س)، به این نتیجه می‌رسیم که ایشان با وجود سن کم‌شان که فقط 18 سال داشتند، همه ملاک‌های یک انسان کامل را دارا بودند، به همین خاطر حضرت فاطمه (س) می‌تواند بهترین الگو برای بانوان ایران اسلامی باشد که خوشبختانه بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان زنجان تا به امروز به این مهم اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.
 
وی، حضرت زهرا (س) و زینب کبری (س) را زنان صبور و مقاوم اسلام دانست که بیشترین مصیبت‌های اهل‌بیت (ع) را بردوش کشیدند و افزود: تربیت فرزندان ارادتمند به اهل‌بیت (ع)، تنها توسط مادران شیعه صورت گرفته و بزرگ‌ترین رسالت زنان امروز، پیروی از حضرت فاطمه زهرا (س) است.
 
عباسی افزود: فعالیت نیروهای جهادگر در نهاد مقدسی همانند جهاددانشگاهی که معمار کبیر انقلاب اسلامی، نهال آن‌را بنا نهادند، کار ساده‌ای نبوده و نیاز به زحمت و تلاش شبانه‌روزی این نیروها دارد.
 
 دراین مراسم از بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان زنجان و همچنین مادران و همسران آقایان جهادگر چهاددانشگاهی استان، تجلیل به عمل آمد.
کد خبر 1601225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha