به گزارش خبرگزاري مهر، به گزارش دبيرخانه همايش، هم انديشي مزبور يك همايش بين رشته اي محسوب مي شود كه منجر به هيچ ديدگاه خاصي درباره هويت ايراني نمي گردد و بر اين اساس از اساتيد و نهادهاي علمي و تحقيقي با تخصص هاي متفاوت در فراخوان همايش دعوت لازم به عمل آمده است.
اين گزارش حاكي است : همايش مزبور تلاش خواهد كرد كه ابعاد بسيار متنوع هويت ايراني را در همه زمينه هاي علوم انساني، علوم اجتماعي و ساير هنرها نشان دهد.
براساس اين گزارش، رويكرد كاربردي و راهبردي اين همايش شاخصه بارز آن است كه آن را با آنچه تاكنون در اين باره در همايش هاي داخلي و خارجي كشور به تصوير كشيده شده است، متفاوت مي كند.
در اين گزارش آمده است: سند چشم انداز بيست ساله توسعه كشور كه مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسانده آرمان هايي را مطرح مي كند كه تحقق آن را بايد در عميق ترين سطح شكل گيري و تكامل هويت ايراني جديد جستجو كرد و براي آنكه كشور به چنين آرمان هايي برسد الگوهاي عملي و كاربردي نياز است كه مولفه هاي هويت ايراني را در زمان حاضر بشناسد و براي رسيدن به آنها نحوه سياست گذاري درست را مشخص كند كه اين امر از اهداف عمده همايش است.
اين گزارش مي افزايد: هويت ايراني را چگونه بايد در برنامه ريزي هاي توسعه جاي داد؟ راههاي تقويت هويت ايراني در برابر تحولات و چالش هاي جهان امروز كدامند" الگوهاي مطلوب فردي و اجتماعي براي قانون مداري و نظم پذيري ايرانيان را چگونه بايد ترسيم كرد؟ تضادهاي درون هويت ايراني را چگونه مي توان تبديل به نيروي محركه پيشرفت و توسعه به سبك ايراني كرد؟ از جمله مباحثي است كه در طول همايش طرح خواهند شد.
بر اساس گزارش ارسالي، مشخصه ها و مولفه هاي هويت ايراني، آسيب شناسي هويت ايراني ، الگوهاي كاربردي برگرفته از هويت ايراني و بازتاب هويت ايراني در منابع و بسترهاي مختلف، محورهاي عمده همايش ياد شده مي باشند.
در بخش پاياني گزارش ، تعداد مقاله هاي رسيده به دبيرخانه همايش 100 عنوان ذكر شده كه با تاييد و تصويب هيات داوران چكيده تعدادي از مقالات برجسته در محورهاي مختلف در قالب سخنراني ارايه خواهد شد و يا در نشست هاي تخصصي جنبي عرضه مي گردد و كليه مقالات در كتاب مستقلي به چاپ رسيده و خلاصه آنها به صورت جزوه و لوح نرم افزاري منتشر خواهد شد.
نظر شما