پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۵۹

«سکسکه» اکبرپور برای نوجوانان رمان می‌شود

«سکسکه» اکبرپور برای نوجوانان رمان می‌شود

احمد اکبرپور از نگارش رمانی با نام «سکسکه» برای نوجوانان خبر داد.

احمد اکبرپور نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: «سکسکه» عنوان رمان جدیدی است که چندی پیش نگارش آن را برای نوجوانان و البته به سفارش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کردم. نوشتن این رمان بعد از  نوشتن داستان «زمین زیباست» و کتاب «کشک‌های خفن» آغاز شد.

وی افزود: «سکسکه» در حال حاضر مرحله ویراستاری نهایی را طی می‌کند و مدتی است که نگارش اولیه آن به پایان رسیده است. پس از اعمال ویرایش هم آن را به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تحویل خواهم داد، اما «زمین زیباست»، همچنان در مرحله تصویرگری توسط مانلی منوچهری است. در این داستان بلند، یک مادربزرگ و تعداد زیادی از نوه‌هایش حضور دارند که میان نوه‌ها سر این که مادربزرگ کدامشان را از همه بیشتر دوست دارد، دعوا می‌شود.

این نویسنده در ادامه گفت: در نهایت فرشته‌های آسمان که روی ابرها سوارند و چاق و خپل هم هستند و از شمایل مانکن‌های باریک‌اندام به دورند، برای رفع اختلاف میان بچه‌ها مامور می‌شوند. کتاب مجموعه طنز «کشک‌های خفن» هم که دربرگیرنده گزیده‌هایی از آثار طنزم است، توسط محمدرفیع ضیایی، کاریکاتوریست و تصویرگر عرصه طنز، تصویرگری شده و به ارشاد رفته است. این کتاب توسط نشر چرخ و فلک چاپ خواهد شد.

کد خبر 1617173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha