به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محیالدینبهرام محمدیان ظهر پنجشنبه در مراسم رونمایی از کتاب استانشناسی همدان به منظور بهرهمندی دانشآموزان سال دوم متوسطه از توزیع 137 میلیون جلد کتاب درسی بین دانش آموزان در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: برای پایه ششم ابتدایی فرایند تولید کتاب رعایت شده است.
وی اظهار داشت: عناوین کتابهای درسی سال تحصیلی جدید نسبت به سال تحصیلی گذشته تفاوت چندانی ندارد و در سال تحصیلی 92ـ1391تعداد 1150 عنوان کتاب درسی در حدود 137 میلیون جلد بین دانش آموزان توزیع میشود.
کتابهای راهنمای پژوهش تفکر و هنر پایه ششم ابتدایی بازبینی شده است
وی عنوان کرد: کتابهای راهنمای پژوهش تفکر و هنر پایه ششم ابتدایی بازبینی شده و به زودی چاپ میشود.
رئیس سازمان پژوهش آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه تدوین کتاب استانشناسی همدان بیانگر ظرفیت بالای موجود در همدان است، اظهار داشت: تألیف این کتاب بیانگر مشق دستی برای تعیین محتوا و ظرفیتهای موجود در استان همدان بود.
وی ادامه داد: امروزه بدنه کارشناسی، صاحبنظران و محققان به دنبال ایجاد تحول روبه رشد در آموزش و پرورش هستند اما شرایط موجود بهینه نیست.
وی با تشریح سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اظهار داشت: تحول یک جریان و گفتمان غالب است و یک مطالبه دولتی نیست بلکه مطالبه ای است که همگان آن را پیگیری می کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دستیابی به مراتبی از حیات طیبه هدف اول سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است و راه رسیدن به آن شکوفایی فطرت است.
حجت الاسلام محمدیان افزود: کار آموزش و پرورش شکوفایی این فطرت است که با پنج عنصر تفکر، ایمان،علم، عمل و اخلاق است که در چهار عرصه ارتباط با خود و خلق،خلقت ، آفرینش و خدا باید شکوفا شود.
برای اجرای سند تحول بنیادین 11 حوزه یادگیری پیش بینی شده است
وی اضافه کرد: برای اجرای سند تحول بنیادین 11 حوزه یادگیری از جمله معارف اسلامی و قرآن، بهداشت، تربیت بدنی، ریاضیات، تفکر و پژوهش پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه تحول یک امر سنگین و بسیار حیاتی است، افزود: برخی به دلیل منافع خود و یا مغایر نبودن تحول بنیادین با مبنای اندیشه های آنان با این تحول مخالف هستند که در این زمینه باید هوشیار بود.
وی با بیان اینکه گروه پژوهش استان ها برای چهار تا پنج سال آینده برنامه تمام وقت پیگیرانه دارد، افزود: ارزشیابی محتواها و تولید محتوای الکترونیکی به استان ها واگذار می شود.
حجت الاسلام محمدیان افزود: باید از همه ظرفیت ها و صاحب نظران، برای ارتقای آموزش و پرورش استفاده کرد و با حفاظت از خزانه های ملی ، بومی و دینی در تربیت انسان های مفید تلاش کرد.
وی تصریح کرد: در زمینه هوشمندسازی مدارس که مورد توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش است تنها اتوماسیون اداری مد نظر نیست بلکه باید امکان استفاده دانشآموزان از فضای سایبری و مجازی فراهم شده و کنترلهای لازم نیز در این زمینه انجام شود.
نظر شما