۲۷ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۱۴

مخترع تبریزی:

حداقل خواسته مخترعان حمایت عملی مسئولان است

حداقل خواسته مخترعان حمایت عملی مسئولان است

تبریز - خبرگزاری مهر: میلاد احسانی از جمله جوانان مخترع است که تاکنون پنج اختراع در سازمان مالکیت فکری و معنوی کشور به ثبت رسانده است اما وی معتقد است هیچ حمایتی از مخترعان داخلی صورت نمی گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مخترع تبریزی ظهر روز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: من طی چند سال گذشته توانستم اختراعاتی همچون ایمنی دود کش های وسایل گازسوز، شبیه ساز هواپیما برای آموزش خلبانی، کیف شوک دار برای جلوگیری از سرقت، پریز هوشمند برای جلوگیری از برق گرفتگی و کرکره و پرده هوشمند برای تنظیم نور استاندارد را تکمیل نمائیم.

وی در بیان چگونگی شکل گیری این ایده ها در ذهن خود می گوید: معمولا تمامی اختراعات از احساس نیاز انسان به وجود می آیند و من هم با همین احساس نیاز و با مشاهده گاز گرفتگی و برق گرفتگی هم وطنانم به این فکر افتادم که چگونه می توانم با ابداع چیزی ایمنی مردم را در برابر این خطرات حفظ نمایم.

احسانی تمامی هزینه های پنج طرح خود را شخصا متقبل شده به طوریکه تنها یکی از اختراعش با نام ساخت شبیه ساز هواپیما سه میلیون تومان برایش هزینه در بر داشته است.

میلاد احسانی با گلایه از مراکز تولیدی و ارگان های دولتی می افزاید: تاکنون از سازمانهای دولتی و مراکز تولیدی مرتبط با این طرح ها درخواستی مبنی بر حمایت مادی و معنوی نشده و آنها پیشقدم نشده اند تا با تولید انبوه این طرح ها و اطلاع رسانی در زمینه آثار مثبت این طرح ها در ایمنی مردم نقش آفرینی کنند، حتی با مراجعه حضوری ای که به برخی مراکز تولیدی وسایل خانگی داشتم علی رغم استقبال از این طرح ها اما برای تولید انبوه طرح ها هیچ اقدامی نکردند.

وی ادامه می دهد: دلیل تولید کننده ها ازعدم استقبال از طرح ها و رساندن به تولید انبوه این است که مردم به همین کالای تولیدی عادت کرده اند و بر فرض نیازی نیست که دستگاه ایمنی دودکش های وسایل گازسوز در بخاری و آبگرمکن تعبیه شود و متاسفانه تولید کننده به شرایط موجود راضی شده و از نوآوری در تولید کالای خود گریزان است.

احسانی با اشاره به قابلیت طرح های ابتکاری خود به ویژه دستگاه ایمنی دود کش های وسایل گاز سوز یادآور می شود: هرگاه در دودکش وسایل گازسوز ایرادی به وجود آید یا ضربه ای باعث نشت منوکسید کربن شود یا دودکش مسدود شود در آن لحظه آژِیر خطر توسط دستگاه به صدا در می آید و افراد خانواده متوجه خطر می شوند.

وی تصریح می کند: علاوه بر آن دستگاه جای بیشتری نمی گیرد و تنها با 30 هزار تومان هزینه می توان ایمنی و سلامتی خود و خانواده را تضمین کرد.

میلاد احسانی خود را جوان موفق می داند و می گوید: با توجه به اینکه هر کس از موفقیت برداشت متفاوتی دارد شاید یکی موفقیت را در پولدار شدن ببیند و دیگری در معنویت من هم ادامه تحصیل تا مقطع دکترا و ثبت اختراعات جدید را جز برنامه های آینده ام قرار داده ام  و می خواهم به کشورم خدمت نمایم.

وی نقش خانواده را در موفقیت خود بسیار چشمگیر می داند و می گوید: در درجه اول توکل به خدا و سپس حمایت پدر و مادر را عامل موفقیت خود می دانم و به جوانان نیز توصیه می کنم که در زندگی همیشه توکل شان به خدا باشد و در پیشرفت مملکت خود نقش آفرینی کنند و افتخار بیافرینند.

احسانی کار آموز دوره خلبانی است و یکی از طرح هایش هم در همین مورد به ثبت رسانده است شبیه ساز هواپیما طرحی است که نوآموزان آموزش خلبانی با قرار گرفتن در دستگاه شبیه ساز در فضای واقعی خلبانی قرار می گیرند.

وی حمایت عملی و نه در حد شعار مسئولان را از نخبگان کشور خواستار است و می گوید: اگربرای نخبگان و جوانان موفق کشور شرایط مطلوب و امکانات بهتری فراهم شود و آنان بتوانند ایده ها و طرح های خود را عملی نمایند قطعا به کشورهای دیگر مهاجرت نمی کنند و به کشور خود خدمت می کنند.

کد خبر 1627911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha