به گزارش خبرنگار مهر، طاهره حمیدی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از چهره های فرهیخته آموزش ابتدایی استان اظهارداشت: آموزش و پرورش ایران هم اکنون سرنوشت ساز ترین روز های تاریخ خود را تجربه می کند و سند تحول بنیادین به عنوان بزرگترین دستاورد نظام و تعلیم و تربیت است.
وی با اشاره به اینکه تحول بنیادین محقق نمی شود مگر با اندیشه های نافذ و تلاش همه فرهنگیان ادامه داد:خراسان جنوبی از گذشته دور در تربیت انسان های فرهیخته و معلمان بزرگ در کشور سرآمد بوده است.
وی عنوان کرد: تجلیل از فرهیختگان ادبستان ارایه الگوهایی است از نیروی انسانی در دوره دبستان که تحول با دستان پر توان و اندیشه های عمیق آنان رقم خواهد خورد.
حمیدی به فعالیت های آموزش ابتدایی استان در یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته افتتاح اداره آموزش و پرورش عشایری را داشته ایم.
وی به انجام تمهیدات لازم برای استقرار ساختار 3-3-6 در استان اشاره و تصریح کرد: طرح آزمایشی آموزش و پرورش دختران روستایی در شهرستان های درمیان، سربیشه، قاین و نهبندان را داشته ایم.
وی اجرای طرح در محضر قرآن در دبستان های سراسر استان، اعتبار بخشی به کتابهای قرآن پایه اول ابتدایی از طریق اجرای پژوهش ارزشیابی درس قرآن و همکاری در اجرای برنامه هوشمند سازی مدارس، اجرای جشنواره روش های فعال و نوین یادهی- یادگیری با رویکرد درس پژوهی برای آموزگاران دوره ابتدایی و برگزار جشنواره الگو های برتر مدیریت را از دیگر فعالیت های حوزه ابتدایی عنوان کرد.
ثبت نام24 هزار دانش آموز استان برای حفظ قرآن
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اولویت آموزش و پرورش باید در مقطع ابتدایی باشد، تصریح کرد: در تحولاتی که در آموزش و پرورش در حال اتفاق است یا باید ایمان به کاری که انجام می دهیم داشته باشیم و یا کنار بکشیم.
حمید رضا وردی به بیان اینکه تحول بنیادین در دبستان ها جان می گیرد و از دستان آغاز می شود، افزود: دبستان سر آغاز آموزش و پرورش رسمی و نقطه شروع یک سفر طولانی به مقصد معرفت و آگاهی است.
وی با اشاره به اینکه در راستای طرح تربیت حافظان قرآن کریم امسال سهمکیه خراسان جنوبی 20هزار نفر بوده است، بیان کرد: تا کنون بیش از 24 هزار نفر برای این طرح در استان ثبت نام کرده اند.
در پایان از 18 چهره فرهیخته آموزش ابتدایی استان تجلیل شد.
نظر شما