به گزارش خبرنگار مهر، ارژنگ عزیزی بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری عنوان کرد: به دلیل اینکه زمینه جذب مبلغ اختصاص یافته به توسعه بخش کشاورزی در سال گذشته ایجاد نشد، این سهم به سال 91 انتقال یافت و امسال این اعتبار بدون هیچ محدودیتی از محل صندوق توسعه ملی پرداخت می شود.
به گفته وی هر فرد بیکارعلاقه مند به فعالیت در بخش کشاورزی بصورت انفرادی یا تعاونی با ارائه طرح تا سقف 300 میلیون ریال می تواند از تسهیلات این صندوق استفاده کند.
سرپرست معاونت برنامه ریزی استاندار اردبیل با بیان اینکه چند دستگاه وظیفه همکاری در جذب اعتبار اختصاص یافته به بخش کشاورزی را برعهده دارد، افزود: در وهله اول اداره کار و تعاون اجتماعی باید افراد بیکار را شناسایی و ثبت نام کند.
عزیزی وظیفه منابع طبیعی را در این ارتباط استعداد یابی منابع ملی، شرکت آب منطقه ای را تامین آب مورد نیاز و بانک کشاورزی را به عنوان بانک عامل پرداخت تسهیلات مربوط با کارمزد هفت درصد عنوان کرد.
واگذاری زمین کشاورزی و وام برای بیکاران
وی اعلام کرد: به افراد بیکار علاقه مند به فعالیت در بخش کشاورزی زمین و وام به صورت همزمان از طرف دولت واگذار می شود.
این مسئول از معرفی 68 طرح انفرادی و هفت طرح تعاونی با اشتغالزایی برای 120 نفر به مبلغ 39 هزار میلیون ریال در سالجاری به بانک عامل خبر داد.
به گفته عزیزی در این مدت 39 هزار و 74 هکتار از اراضی ملی در استان توسط اداره منابع طبیعی جهت کار کشاورزی شناسایی و از این میزان 13 هزار و 140 هکتار در 55 پلاک بر روی نقشه جانمایی و برای تامین آب به دستگاه ذیربط ارسال شده است.
وی افزود: شرکت آب منطقه ای نیز جهت تامین آب کشاورزی سه هزار و 200 هکتار از محل پایین دست سد سبلان، شش هزار هکتار در بیله سوار و نیز حفر دو میلیون متر مکعب حفر چاه برای اراضی مشگین شهر، از محل سد گیلارلوی گرمی نیز تامین 2.4 میلیون متر مکعب آب اعلام آمادگی کرده است.
وی با بیان اینکه این اقدامات طی دو ماه گذشته در استان صورت گرفته، بیان کرد: با گذشت زمان در اثر آشنایی علاقه مندان با قوانین موجود جذب اعتبار اختصاص یافته به بخش کشاورزی استان سرعت می یابد.
سرپرست معاونت برنامه ریزی استاندار اردبیل با بیان اینکه یکی از اولویتهای توسعه استان اردبیل کشاورزی است، تصریح کرد: در سال گذشته کارگروه توسعه بخش کشاورزی همزمان با سایر استانها در اردبیل نیز با هدف افزایش توان تولید در کشاورزی و شناسایی ظرفیت های جدید در این بخش راه اندازی شد.
به گفته عزیزی این کارگروه که جلسات آن به صورت هفتگی با ریاست استاندار تشکیل می شود در جذب سرمایه گذاری، کاهش مشکلات و افزایش محصولات تولیدی استان موثر بوده است.
نظر شما