پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۰۳

پاداش اصل:

مسابقات بسکتبال نظام مهندسی در سطح خوبی برگزار شد

مسابقات بسکتبال نظام مهندسی در سطح خوبی برگزار شد

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت بسکتبال آذربایجان شرقی کیفیت مسابقات بسکتبال المپیاد ورزشی نظام مهندسی کشور در تبریز را مطلوب ارزیابی کرد.

کریم پاداش اصل روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با برگزاری بازیهای نیمه نهایی در روز یکشنبه، چهره تیمهای فینالیست رقابتهای بسکتبال المپیاد نظام مهندسی کشور مشخص شد و طی آن تیمهای فارس و مازندران به ترتیب با برتری برابر تیمهای یزد و گیلان راهی دیدار نهایی شدند.

وی افزود: امروز دیدار رده بندی بین تیمهای یزد و گیلان و دیدار فینال بین تیمهای مازندران و فارس در سالن شهید صمد اقدمی تبریز شروع شده است.

پاداش اصل با بیان اینکه مسابقات بسکتبال نظام مهندسی کشور به لحاظ فنی در سطح بالایی برگزار می شود، تصریح کرد: تبریز میزبان این المپیاد است و ما نهایت تلاش خود را کردیم تا بهترین میزبانی را از تیمهای حاضر در رقابتهای بسکتبال داشته باشیم و به لحاظ فنی نیز می توانم بگویم که این رقابتها در سطح بالایی برگزار می شود.

وی ادامه داد: در این رقابتها بازیکنان اسبق تیم ملی و بازیکنان سوپرلیگی حضور دارند که از آن جمله می توان به حضور دکتر مهران حاتمی کاپیتان اسبق تیم ملی کشورمان در قالب تیم فارس اشاره داشت.

سرپرست مسابقات بسکتبال المپیاد ورزشی نظام مهندسی کشور در خصوص داوران حاضر در این رقابتها نیز یادآور شد: در این مسابقات از داوران ارزشمند استان به سرپرستی آقای رسول آذرمی داور بین المللی استفاده شده تا هیچ مشکلی از بابت داوری متوجه تیمها نشده و مسابقات بدون اجحاف حق تیمها برگزار شود.

وی افزود: حضور و همکاری استاد علی عطایی به عنوان نماینده تام الاختیار هیئت بسکتبال استان و آقای فرهنگ ارغوانی به عنوان سرپرست اجرایی مسابقات که به دعوت هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی صورت پذیرفته، نشانگر اهمیت و توجه به افراد شایسته و توانمند است.

گفتنی است مسابقات بسکتبال المپیاد نظام مهندسی کشوربا انجام بازیهای رده بندی و فینال در سالن شهید صمد اقدمی تبریز به پایان می رسد.

کد خبر 1629453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha