به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله مسعودی فرید در نشست خبری روز سه شنبه افزود: سند کنترل آسیبهای اجتماعی در 27 استان تدوین و ارسال شده است وهمچنین در 3 استان نیز اقدامات نهایی آن انجام شده است و در برخی از استانها نیز آسیبهای اجتماعی تعیین اولویت شده اند.
به گفته وی، در این سند مشخص شده که تعداد دختران فراری در برخی از استانها مانند تهران و خراسان رضوی بیش از سایر استانها است که البته این دختران از استانهای دیگر به این استانها آمده اند.
وی گفت: در این سند اولویتهای کاری در زمینههای آسیبهای اجتماعی مورد نظر است به طوری که هر آسیب در هر استان متفاوت است.
مدیرکل امور آسیبدیدگان اجتماعی بهزیستی گفت:هماکنون استان تهران بالاترین میزان طلاق در کشور را دارد ضمن اینکه در سند کنترل آسیبهای اجتماعی استانی نگاه ویژهای به مسائلی همچون کودکآزاری بحث دختران فراری شده است.
فرید تاکید کرد: در شهرهای بزرگ، صنعتی و شهرهایی که حاشیه نشینی دارند و مکانهایی که کانون جمعیتی زیادی وجود دارد، آسیب اجتماعی نیز وجود دارد که در شهرهای مختلف متفاوت است.
وی در مورد ازدواج کودکان زیر 7 سال نیز گفت: در این زمینه بررسیهای لازم انجام میشود، اما به نظر میرسد در سنین زیر 7 سال شاید بحث محرومیت مطرح بوده است تا ازدواج رسمی که مدنظر است.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری برای اولین بار برای آسیبهای اجتماعی بودجه اختصاص داده شده است گفت: برای کنترل آسیبهای اجتماعی ردیفی خاص اختصاص داده شده که به آسیبهای مختلف تخصیص داده می شود.
مدیر کل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: به منظور ارائه خدمات سرپایی به هزار کودک در سال جاری یک میلیارد تومان اختصاص داده خواهد شد و همچنین برای توانمندسازی هر خانواده این کودکان 6 تا 8 میلیون تومان مورد نیاز است تا از ورود این کودکان به خیابانها جلوگیری شود.
فرید در مورد بیمه افراد دارای اختلال هویت جنسی نیز گفت: در سال به طور متوسط براساس آمارهای جهانی 24 کودک متولد می شوند که ممکن است به دارای اختلال هویت جنسی دچار شوند به همین دلیل باید در همان زمان ابتدایی برای شناسایی این اختلال ، طرح غربالگری انجام شود.
به گفته وی، در طی دو سال گذشته هیچ اعتباری برای ارائه خدمات به این بیماران از سوی وزارت رفاه اختصاص داده نشده است اما در سال جاری مجددا قرار است کمیته رسیدگی به این بیماران مجددا تشکیل شود.
وی افزود: در سال 89 در استانهای مختلف به 141 مورد بیمار دارای TS و در سال 90 نیز به 116 بیمار کمک شد.
وی از راه اندازی سایت اورژانس اجتماعی خبر داد و گفت: قرار است برای هر کودک خیاباتی یک پرونده تشکیل شود.
نظر شما