اصغر محمدی فاضل در حاشیه سفر به شهرستان بافق و دیدار با مردم منطقه سبزدشت در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ضرورت مشارکت عمومی برای حفاظت پایدار از تنوع زیستی کشور اظهار داشت: آموزش و توسعه علوم مربوط به تنوع زیستی و جلب مشارکت های مردمی مهمترین راهبرد در بحث تنوع زیستی کشور به حساب می آید.
وی افزود: به دلیل سابقه طولانی موضوع حفاظت از تنوع زیستی کشور، فرآیند راهبردی در چهارچوب مدونی در این زمینه تدوین شده است.
برنامه 20 حوزه مطالعاتی تنوع زیست محیطی تدوین شد
محمدی فاضل با بیان اینکه در قالب 20 حوزه مطالعاتی تنوع زیست محیطی، برنامه تدوین شده است، گفت: تمام عرصه های مربوط به مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، آب و کشاورزی، مشارکت های مردمی در این راهبرد مطالعاتی در نظر گرفته شده و به تصویب شورای عالی حفاظت از محیط زیست کشور درآمده است.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: چهار راهبرد به عنوان استراتژی های حفاظت از تنوع زیستی پایدار در کشور معرفی شده و این در واقع نقشه راهی است که همه دستگاه های مربوطه باید در چهارچوب این فرایند عمل کنند.
فاضل عنوان کرد: حوزه های مربوط به آموزش و تنویر افکار عمومی، توسعه اقتصادی و اجتماعی در زمینه عرصه های حفاظت از تنوع زیستی پایدار در این چهار چوب قرار می گیرند.
وی با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از تنوع زیستی بیان داشت: ارتقاء سطح آگاهی مردم، افزایش حساسیت مردم نسبت به حفظ محیط زیست، توسعه مشارکت مردم و ارتباط معیشتی مردم به عرصه های حفاظتی از مهمترین برنامه ها و رویکرد سازمان حفاظت محیط زیست کشور در راستای ایجاد حفاظت تنوع زیستی پایدار است.
معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد: محور فعالیت های سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در سال 91 آموزش و تنویر افکار عمومی است که در این راستا نقش رسانه ها اعم از دیداری و شنیداری در جایگاه ویژه ای قرار داد و به بر اساس برنامه چهارم و پنجم توسعه تمامی عرصه های اطلاع رسانی اعم از ملی و سایر رسانه ای در این فرایند مشارکت دارند.
بهسازی جاده گزوئیه بلامانع است/ خواسته مردم به زودی محقق می شود
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد جاده گزوئیه که از چندی پیش مورد درخواست مردم منطقه سبزدشت است اما محیط زیست با آن مخالفت می کند، گفت: از نظر ما بهسازی جاده گزوئیه بلامانع است.
محمدی فاضل عنوان کرد: به دلیل اینکه این جاده از قلب منطقه حفاظت شده کوه بافق عبور می کند، سازمان حفاظت محیط زیست برای احداث آن محدویت هایی را ایجاد کرده است که امیدواریم با مشارکت مردم و آشنایی مردم با این منطقه، این خواسته مردم به زودی محقق شود.
وی اظهار امیدواری کرد: اداره راه و شهرسازی، طرحی کامل و با جزئیات بیشتر در مورد این جاده به سازمان حفاظت محیط زیست ارائه کند تا با مطالعه و مذاکره بیشتر در مورد نحوه احداث و بهسازی این مسیر، پاسخ قطعی داده شود.
نظر شما