به گزارش خبرگزاری مهر، این چهار تمساح که سه عدد از آنها نر هستند سال 1385 وقتی فقط 25 سانتی متر قد داشتند به موزه حیوانات این مجتمع آورده شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ گفت:زیستگاه طبیعی این تمساح ها براساس استانداردهای محیط زیست و در فضای باز و بصورت آبگیر ساخته شده است.
حمیدرضا لشکری افزود: این تمساح ها که از گونه تمساح های بزرگ و خطرناک هستند در سن 8 سالگی بالغ شده و می تواند حداکثر 7 متر طول و 500 کیلوگرم وزن داشته باشد.
وی گفت: از این گونه تمساح ها فقط چهار عدد در ایران وجود دارد.
وی افزود: تا 2 سال آینده شاهد تولید مثل این گونه کمیاب در منطقه ساوجبلاغ خواهیم بود.
100 گونه حیوانی در مجتمع ایثار نگهداری می شود
مدیر مجموعه فرهنگی- تفریحی ایثار ساوجبلاغ گفت: در این مجتمع 200 هکتاری افزون بر فضاهای گوناگون تفریحی و ورزشی،بیش از 100گونه مختلف از حیوانات و پرندگان نگهداری می شوند.
حسن سلحشور افزود: رسیدگی و نگهداری مناسب از این تمساح ها سبب شد،آنها افزون بر برخورداری از سلامت کامل،اکنون با 6 سال سن، 3 متر قد و 150 کیلو گرم وزن داشته باشند.
وی گفت: غذای اصلی این تمساح ها ماهی ست و علاقه مندان برای دیدن این تمساح های نادر می توانند همه روزه به مجتمع فرهنگی – تفریحی ایثار واقع درکیلومتر 2 جاده چندار-بانو صحرا مراجعه کنند.
ابوالقاسم پالیزگیر افزود: ممنوعیت خرید و فروش اموال غیرمنقول به مجمع امور صنفی این شهرستان ابلاغ شده است.
وی گفت: این ممنوعیت مالکیتی در اموال غیر منقول برای اتباع مجاز و غیر مجاز یکسان است و رعایت آن الزامی می باشد.
بابازاده گفت:اشیاء کشف شده از این تپه زینت بخش موزه های داخلی و خارجی ست.
رئیس اداره جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت:300 تن از ماهیان تولید شده این شهرستان را ماهیان سردابی همچون قزل آلا و ماهی آزاد و مابقی را ماهیان گرمابی تشکیل می دهد.
فرماندار ساوجبلاغ گفت: این طرح که از مصوبات کارگروه وسعه کشاورزی ست با هدف رونق بخشیدن به فعالیت های کشاورزی ، ایجاد اشتغال برای جوانان بومی جویای کاراجرا می شود.
علی حدادی افزود: با اجرای کامل این طرح بیش از 500فرصت شغل جدید در بخش کشاورزی در این شهرستان ایجاد می شود.
وی گفت: اکنون 200هکتار از این اراضی در قالب کشت گلخانه با در نظر گرفتن هفت میلیارد تومان تسهیلات آماده واگذاری به متقاضیان شده است.
حدادی افزود:جویندگان کار بویژه در روستاها می توانند در قالب تشکیل تعاونی از این فرصت برای توسعه بخش کشاورزی استفاده کنند و با راه اندازی این گلخانه برای یک هزار و 300نفر در ساوجبلاغ به صورت مستقیم در بخش کشاورزی شغل ایجاد می شود.
حدادی افزود: علاقه مندان با تشکیل تعاونی می توانند برای ایجاد باغ، گلخانه ، و دیگر فعالیت های کشاورزی، برای فعال شدن در این بخش به فرمانداری و جهاد کشاورزی ساوجبلاغ مراجعه کنند.
نظر شما