به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا توگه بعد از ظهر دوشنبه در آیین افتتاح ساختمان سازمان منطقه ای انتقال خون استان سمنان، با اعلام اینکه 2.5درصد اهدا کننده خون در کشور وجود دارد، افزود: در بیشتر از 80 کشور دنیا این عدد کمتر از یک درصد است و این آمار در کشور ایران، جای غرور و خشنودی دارد.
وی اظهار داشت: استان سمنان با داشتن 65 درصد اهداء کننده خون مستمر از نظر میزان و درصد اهدا کننده مستمر در کشور رتبه اول را دارد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه از هر سه انسان، یک انسان در طول زندگی خود به فرآورده های خونی نیاز پیدا می کند، افزود: از پلاسمای خون اشخاصی که داوطلب اهدای پلاسمای خون خود هستند برای تولید پلاسمای ضد هاری استفاده می شود.
توگه ضمن تاکید بر تعامل و همکاری بیشتر استانداری ها در سطح کشور، تصریح کرد: گسترش و تجهیز سازمان های انتقال خون در استان ها از عهده سازمان مرکزی خارج است.
مدیر پایگاه منطقه ای انتقال خون استان سمنان نیز در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان سازمان منطقه ای انتقال خون استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: این طرح از مصوبات دور اول سفر دولت و با اعتبار 13 میلیارد ریال از اعتبارات استانی به مرحله بهره برداری رسیده است.
به گفته وی، سازمان انتقال خون استان سمنان با اعتبار دو میلیارد ریال و با اعتبار ارزی 130 هزار یورو تجهیز شده است.
محمدرضا منتظری همچنین از افزایش سه درصدی اهدای خون هم استانی های سمنانی در سال 91 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
مدیر پایگاه منطقه ای انتقال خون استان سمنان افزود: بر اساس آخرین آمار موجود در همین مدت، 42 هزار و 149 نفر به مرکز اهدای خون در سرار استان سمنان مراجعه کرده اند که از این تعداد، 33 هزار و 51 نفر موفق به اهدای خون شده اند.
پایگاه انتقال خون استان سمنان سال گذشته، بیش از 31 هزار و 500 واحد خون و فرآورده های خونی به استانهای ساری، خوزستان، هرمزگان و تهران ارسال کرده است.
نظر شما