۱۴ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۴

شیوع بالای بیماریهای عصب و عضله در ایران

عضو هیئت مدیره انجمن علمی مغز و اعصاب ایران از شیوع بالای عصب و عضله در کشور خبر داد و گفت: بیش از هزار نوع بیماری عصب و عضله وجود دارد که عوامل اجتماعی، محیطی و ژنتیکی در بروز آنها نقش دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر بابک زمانی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری دومین کنگره بیماریهای نوروماسکولار و الکترودیاگنوزیس، از بکارگیری تکنولوژی جدید سونوگرافی در بیماریهای عصب و عضله خبر داد و افزود: این روش می‌تواند در آینده جای بسیاری از روشهای تشخیصی برای بیماریهای اعصاب را بگیرد.

وی درباره روشهای بررسی عصب و عضله، گفت: نوار عصب و عضله، بهره‌ گیری از روشهای آزمایشگاهی و نمونه ‌برداری از عضله از جمله روشهای مورد استفاده در تشخیص بیماریهای عصبی عضلانی هستند.

زمانی ادامه داد: امروز استفاده از سونوگرافی عصب و عضله به عنوان روش جدید مطرح شده است که به طور حتم در آینده کاربرد بیشتری پیدا خواهد کرد.
 
وی با اشاره به اینکه می‌توان به کمک سونوگرافی عصب و عضله، بیماریهای مربوط به صدمات عصب محیطی و برخی بیماریها که امکان تشخیص به روشهای دیگر را ندارند، مورد بررسی قرار داد، گفت: دستگاههای سونوگرافی وارد کشور شده‌اند اما هنوز به صورت استاندارد و فراگیر مورد استفاده قرار نگرفته‌اند.
 
استادیار نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه با بیان اینکه بیماریهای عصب و عضله در کشور درصد شیوع بالایی دارند، افزود: متجاوز از هزار نوع بیماری عصب و عضله وجود دارد که عوامل اجتماعی، محیطی و ژنتیکی در بروز آنها نقش دارند.
 
وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از بیماریهای عصب و عضله با اختلالات ژنتیکی در ارتباط است، گفت: به همین خاطر پیشگیری در خصوص بیماری‌های عصبی و عضلانی چندان مطرح نیست و وجود ندارد.
 
به گفته عضو هیئت مدیره انجمن علمی مغز و اعصاب ایران، بیماریهای عصب محیطی هیچ ارتباطی با استرس و سایر بیماریهای اعصاب و روان ندارند.
کد خبر 1642402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha