پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۳

سلطانی تاکید کرد:

لزوم تغییر روش در آموزش ارزش های اسلامی به جوانان

لزوم تغییر روش در آموزش ارزش های اسلامی به جوانان

تبریز - خبرگزاری مهر: کارشناس علوم قرآنی و مدرس حوزه گفت: استفاده از روش های نوین در تبلیغ دین و به روزسازی روش های آموزش در حوزه مسایل اسلامی باعث جذب جوانان به سمت ارزش های دینی می شود.

صغری سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: باید موازین شرعی دینمان را چنان مطرح کنیم که ایجاد جاذبه معنوی برای جوانان وجود داشته باشد و دخترمان به طرف حجاب بیایند که این امر با همکاری متولیان فرهنگی ، کارشناسان قرآنی و در راس آنها خانواده ها بهتر محقق می شود و البته باید در این زمینه برنامه ریزی جامعی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به گرایش ذاتی انسان به سمت زیبایی و کمال افزود: همه جوانان کشور ما که دنبال مد و زیبایی هستند فطرت خداجوی داشته و عاشق میراث معنوی ائمه معصومین علیهم السلام هستند ولی چون الگوهای اسلامی و مناسب بومی به آنها عرضه نشده است به سمت مدل های غربی گرایش پیدا می کنند.

سلطانی تصریح کرد: در ماه رمضان یا محرم جوانانی را می بینیم که شاید در طول سال با حجاب غیر اسلامی در کوچه ها و خیابانها هستند ولی شب های قدر و تاسوعا و عاشورا جذب محور ولایت و امامت می شوند و این امر به برکت قرآن و ماه رمضان است.

این مدرس حوزه در پایان تاکید کرد:همه کار شناسان و متولیان امور فرهنگی اگر به تناسب روز، نیازهای جوانان را شناسایی و در راستای تامین آنها تلاش کنند فضای معنوی ای که دشمنان سعی در سیاه نمایی از آن دارند به صورت با نشاط تری در ذهن جوانان نمود پیدا می کند.

وی تصریح کرد: لحن زیبا در قرائت قرآن باعث توجه عموم به آیات آن می شود و حجاب نیز اگر با استفاده از متد طراحی لباس و سلیقه های افراد منطبق با آموزه های اسلامی باشد جوانان را جذب می کند.

کد خبر 1647536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha