به گزارش خبرنگار مهر، محمد لیراوی صبح شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژههای شرکت صنعتی دریایی ایران(صدرا) اظهار داشت: این شرکت در حال حاضر پروژههای مهمی را در دستور کار دارد که می توان به پروژههای مربوط به پارس جنوبی و میدان رشادت اشاره کرد.
وی به پروژههای در دست اجرا مربوط به پارس جنوبی اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر 10 سکوی سرچاهی متعلق به پارس جنوبی در جزیره صدرا در حال ساخت است که چهار سکو مربوط به فاز 13، چهار سکو مربوط به فاز 22. 24 و دو سکو نیز مربوط به فاز 17 و 18 است.
مدیرعامل بخش فراساحل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) اضافه کرد: سکوهای فاز 1،4،5، 6، 7 و 8 پارس جنوبی در جزیره صدرای بوشهر ساخته شده و سازهای فاز دو و سه نیز شرکت توتال اجرا کرده است.
وی به بارگیری دو سکوی سرچاهی متعلق به میدان رشادت اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دو سکوی دیگر میدان رشادت را در دست ساخت داریم که در بخش فراوری دارای وزن شش و 2.4 هزار تن هستند.
لیراوی از ساخت 12 سکوی نفتی و هشت جکت یا پایه فازهای مختلف در جزیره صدرای بوشهر خبر داد و اضافه کرد: این پروژهها شامل چهار سکوی سرچاهی فاز 22 و 24، چهار سکوی سرچاهی فاز 13، دو سکوی سرچاهی فاز 17 و 18، چهار جکت فاز 13، چهار جکت فاز 22 و 24 و دو سکوی میدان رشادت است.
وی به فعالیت سه هزار و 500 نفر در جزیره صنعتی صدرای بوشهر اشاره کرد و گفت: دو هزار و 500 نفر در بخش فرا ساحل جزیره صدرا و یکهزار نفر در بخش کشتی سازی مشغول به فعالیت هستند.
استفاده از 100 درصد نیروی بومی برای ساخت کشتی افراماکس
مدیرعامل کشتی سازی صدرا نیز گفت: شرکت کشتیسازی صدرا گواهینامههای معتبر بین المللی را اخذ کرده است ولی با وجود ظرفیتهای عمدهای که داریم، نگران رکود بازار ساخت کشتی و نفتکش هم هستیم.
سلمان ضربی به کیفیت بالای ساخت کشتیهای نفتکش در این شرکت اشاره کرد و ادامه داد: کیفیت ساخت کشتی در شرکت صدرا با بسیاری از کشورهای هم تراز ایران متفاوت است و حتی با کشوری مثل چین قابل مقایسه نیز نیست.
وی نداشتن سفارش شرکتهای داخلی برای ساخت کشتی را یکی از مهمترین دلایل نگرانی این شرکت عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ساخت چهار کشتی افراماکس با ظرفیت 113 هزار تن متعلق به ونزوئلا را در دستور کار داریم.
مدیر عامل کشتی سازی صدرا به استفاده از نیروهای بومی در ساخت این کشتیها اشاره کرد و گفت: این شرکت به عنوان اولین شرکت این کشتیها در خاورمیانه است که در ساخت این کشتیها از 100 درصد نیروی بومی استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: ساخت اینگونه کشتیهای در ایران با دیگر کشورها تفاوتهایی دارد؛ کشورهایی مانند کره و چین با قیمتی کمتر از ایران نفتکش میسازند ولی ساخت کشتیها در این کشورها به هیچ عنوان کیفیت کار تولیدات ایرانی را ندارند و ساخت کشتی در ایران با کیفیت بسیار خوبی انجام میشود.
نظر شما