به گزارش خبرگزاری مهر، غضنفر میرزابیگی افزود: در حال حاضر اکثر بیمارستانهای دولتی در دانشگاههای علوم پزشکی، قانون ارتقای بهره وری (کاهش ساعت کاری) را برای پرستاران اجرا کرده اند و گر چه ممکن است در برخی از این بیمارستانها هنوز قانون به طور کامل اجرا نشده باشد یا پرداخت مابه التفاوتها با تأخیر باشد اما در مجموع روند اجرای این قانون در بخش دولتی شروع شده است.
وی ادامه داد: اما تقریباً هیچکدام از بیمارستانهای بخش خصوصی هنوز قانون ارتقای بهره وری را اجرا نکرده اند و به جز یکی دو بیمارستان در مشهد، تهران و شیراز که اعلام آمادگی کرده اند، اکثر روسای بیمارستانهای خصوصی به بهانه نداشتن بودجه از اجرای این قانون مصوب مجلس و تأیید شده در شورای نگهبان طفره می روند و خودشان را کنار کشیده اند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: برای پیگیری این مسئله دو اقدام را پیگیری می کنیم، اقدام اول با همکاری استانداری تهران و برای بیمارستانهای خصوصی و تأمین اجتماعی این استان است و قرار است استانداری نامه هایی را به وزارت کار ارسال کند و مسئله اجرا نشدن قانون ارتقای بهره وری در بیمارستانهای خصوصی را پیگیری کند.
میرزابیگی گفت: اقدام دیگر این است که سازمان نظام پرستاری به طور مستقل انجام می دهد این است که به تک تک بیمارستانهای خصوصی کشور برای اجرای قانون ارتقای بهره وری 3 ماه مهلت می دهد و اگر در این مهلت این قانون را اجرا نکردند، تجمع اعتراضی پرستاران بخش خصوصی مقابل وزارت کار برگزار می شود.
وی گفت: علاوه بر آن سازمان نظام پرستاری به نمایندگی از پرستاران کشور از تک تک روسای بیمارستانهای خصوصی به علت بی توجهی و اجرا نکردن این قانون به قوه قضاییه شکایت می کند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: برای برگزاری تجمع از وزارت کشور و مراجع قانونی درخواست مجوز می کنیم اما حتی اگر مجوز هم صادر نشود، در صورتی که پرستاران بخواهند، سازمان نظام پرستاری موضوع تجمع اعتراضی علیه روسای بیمارستانهای خصوصی به علت بی توجهی به اجرای قانون ارتقای بهره وری که یک خواست صنفی و قانونی است را پیگیری می کند.
وی اضافه کرد: روسای بیمارستانهای خصوصی بهانه نداشتن بودجه را برای اجرا نکردن این قانون مطرح می کنند در حالی که از یک طرف زیر بار درمان بیماریهای مزمن، سرطانها و صعب العلاج نمی روند و فقط خدمات لوکس و شیک را به مردم ارائه می کنند و از طرف دیگر تعرفه های این بیمارستانها چندین برابر بیمارستانهای دولتی است بنابراین بهانه نداشتن بودجه قابل قبول نیست.
میرزابیگی گفت: نباید پولهای هنگفتی که بیمارستانهای خصوصی به دست می آورند فقط بین یکسری افراد خاص توزیع شود، پرستاران این بیمارستانها هم جز کادر همین بیمارستانها هستند و اگر به اندازه تعرفه دولتی از مردم پول می گرفتند،می توانستند بهانه نداشتن بودجه را مطرح کنند.
وی افزود: قاطعانه اعلام می کنیم که اگر بیمارستانهای خصوصی و تأمین اجتماعی تا 3 ماه آینده قانون ارتقای بهره وری و تعرفه گذاری خدمات پرستاری را اجرا نکنند، علیه تک تک آنها به قوه قضاییه و بخشهای مختلف آن مانند دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور، شکایت ارائه می کنیم.
میرزابیگی گفت: علاوه بر بیمارستانهای دولتی فقط نیروهای مسلح برای اجرای قانون ارتقای بهره وری بودجه اختصاص داده و روند اجرای این قانون را شروع کرده است و هنوز این قانون در بیمارستانهای خصوصی و تأمین اجتماعی که معادل حدود 40 درصد پرستاران بخش دولتی را در اختیار دارند، این قانون اجرا نشده است.
نظر شما