به گزارش خبرنگار مهر، یوسف خدادادی عصر سه شنبه در جلسه کمیته های حقوقی و قضایی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اضافه کرد: این کاهش در پی اقدام اخیر دادسرای اردبیل با همکاری نیروی انتظامی در دستگیری معتادان محقق شده است.
وی با بیان اینکه 63 درصد سارقان اردبیل معتاد هستند، تاکید کرد: مراکز درمانی در پذیرش و درمان معتادان خود معرف بیش از پیش دقت و حساسیت لازم را داشته باشند.
سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل تلاش برای پیشگیری از اعتیاد و پیگیری راه اندازی اردوگاههای نگهداری محکومین موادمخدر را از اولویتهای دستگاه قضایی در مبارزه با موادمخدر دانست.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل نیز در این جلسه تلاش برای کاهش تقاضا را مهمترین اصل در مبارزه با موادمخدر عنوان کرد و یادآور شد: در کنار اقدامات عملی، حتی تکرار لفظی اهمیت مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت است.
غلامعلی رضایی افزود: افزایش میزان مجازاتهای مصرف کنندگان موادمخدر به تنهایی در امر مبارزه کافی نیست و تلاشهای لازم برای کاهش تقاضا باید صورت گیرد.
وی درمان مبتلایان به موادمخدر را یکی از راههای مهم کاهش تقاضا دانست و ادامه داد: مکانیزمهای موثر در کاهش مصرف موادمخدر و جلوگیری از گرایش مجدد بهبود یافتگان و درمان شدگان بسیار مهم بوده و لازمه تحقق این مهم، ورود تاثیرگذار موسسات و نهادهای فرهنگی، اطلاع رسانی، برپایی کارگاههای آموزشی و اقدامات پیشگیرانه در داخل زندانهاست.
رئیس کمیته حقوقی قضایی مبارزه با موادمخدر استان شناسایی خلأهای احتمالی قانونی در امر مبارزه با موادمخدر، آموزش تخصصی قضات پیرامون موادمخدر صنعتی، تسریع در رسیدگی به پرونده های موادمخدر و... را از عوامل مهم در پیشگیری از مواد مخدر موثر ارزیابی کرد.
نظر شما