به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "باراک اوباما" یک روز پیش از سفر "میت رامنی" نامزد حزب جمهوریخواه به سرزمین های اشغالی از امضای قرارداد همکاری جدید با تل آویو خبر داد که به موجب آن ایالات متحده 70 میلیون دلار کمک مالی دیگر را به سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی اختصاص می دهد.
وی پیش از امضای این لایحه گفت: گسترش همکاری در زمینه امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و فناوری با اسراییل اولویت اصلی دولت من است.
بر اساس طرحی که توسط جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا تهیه شده، آمریکا تا سال 2015 میلادی مبلغ 680 میلیون دیگر به سپر موشکی اسرائیل که شامل موشک های کوتاه برد است کمک خواهد کرد.
هزینه طراحی و استقرار این سیستم بیش از یک میلیارد یورو برآورد شده است. این سیستم در داخل رژیم صهیونیستی منتقدان زیادی دارد. هر کدام از موشکهای این سیستم هزینه ای معادل 25 هزار یورو دارد و این درحالی است که قرار است این سیستم موشکهایی را که بسیار ارزان قیمت تر هستند و کمتر از چند صد یورو ارزش دارند، منهدم کند.
آمریکا تا کنون 205 میلیون دلار به سیستم موشکی گنبدآهنین اسرائیل کمک کرده و جمهوریخواهان آمریکا درصدد هستند تا کمک های نظامی این کشور را به رژیم صهیونیستی افزایش دهند تا همچنان این رژیم به عنوان یکی از قدرتهای نظامی منطقه مطرح باشد.
دولت اوباما و کنگره آمریکا در سال 2011 مبلغ 205 میلیون دلار را برای استقرار سامانه دفاع موشکی رژیم صهیونیستی اختصاص دادند.
سیستم موشکی گنبد آهنین دارای 3 بخش است؛ یک رادار ردیابی موشک، یک مرکز کنترل و یک بخش شلیک موشک. شکل اولیه این سیستم که به صورت موشکهای پاتریوت آمریکا در سرزمینهای اشغالی و عربستان به کار گرفته می شد، توانست موشکهای اسکاد پرتاب شده توسط عراق را ردیابی و نابود کند.
بعد از تجربه جنگ لبنان و شکست ارتش اسرائیل در مقابل حزب الله، رژیم صهیونیستی به طور جدی به فکر تقویت سیستم دفاع موشکی خود افتاد. این رژیم پیش ازاین سیستم دوربرد موسوم به پیکان را طراحی کرده بود اما بعد ازجنگ لبنان، تصمیم گرفت که با سرمایه گذاری سنگینی، سیستم گنبد آهنین را طراحی و تولید کند.
کمک مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی درحالیست که "کریستین لاگارد" روزجمعه هشدار داد: پس از بحران مالی منطقه یورو و افزایش قیمت نفت، در حال حاضر چشم انداز بودجه مالی ایالات متحده خطر عمده اقتصاد جهانی محسوب می شود.
وی چشم انداز بودجه مالی ایالات متحده را خطر شماره یک اقتصاد جهان توصیف و اذعان کرد: کسری بودجه و بدهی زیاد آمریکا نسبت به تولید ناخالص داخلی از اوضاع اقتصادی منطقه یورو حتی به مراتب بدتر است.
نظر شما