به گزارش خبرنگار مهر، هرمز محمودی راد شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران در ستانداری اظهار داشت: هم اکنون به ازای هر 10 هزار و 739 هکتار عرصه جنگلی، یک محیط بان وجود دارد که بسیار ناچیز است.
وی افزود: به ازای هر سه هزار و 243 نفر سه حافظ محیط زیست برنامه ریزی شده که بسیار اندک است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه تنوع زیستی در اقلیم مازندران با میانگین سالانه 977 میلی متر بارندگی وجود دارد، تصریح کرد: علیرغم این میزان بارش، همچنان با کمبود آب در مازندران مواجه هستیم.
محمودی راد با بیان اینکه کم آبی در استان ناشی از عدم مدیریت یکپارچه در مهار آبهای سطحی بوده است، یادآور شد: اقلیم مازندران به واسطه دخالت بیش از حد عامل انسانی، دچار تغییرات جبران ناپذیری شده است.
وی با اعلام اینکه متاسفانه میزان عرصه های جنگلی مازندران در 50 سال گذشته کاهشی نیم برابری داشته است، افزود: این آمارها، ارقام تلخی بوده که دل هر شهروند ایرانی را برای مدتی مکدر می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه متاسفانه از دریای خزر و مواهب آبزیان آن به درستی بهره برداری نمی شود، گفت: متاسفانه نسل ماهیان خزری در دریای مازندران رو به انقراض است.
محمودی راد با بیان اینکه چهار منطقه در ایران دارای اثر ملی طبیعی هستند، افزود: علم کوه، تحت سلیمان و دماوند نمونه ای اقلیم های طبیعی است.
وی با اعلام اینکه بازنگری مناطق حفاظت شده مازندران در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته است، اظهار داشت: دو مورد از سه مورد رودخانه حفاظت شده کشور در منطقه مازندران است.
مازندران بیش از سه میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما