۲۶ اسفند ۱۳۸۳، ۱۶:۳۱

معاون فناوري وزارت علوم در گفتگو با "مهر" : تامين نيروي انساني در زمينه ICT با تاسيس و تقويت دپارتمان هاي ICT در دانشگاه ها ميسر مي شود

معاون فناوري وزارت علوم در گفتگو با "مهر" : تامين نيروي انساني در زمينه ICT  با تاسيس و تقويت دپارتمان هاي ICT در دانشگاه ها  ميسر مي شود

معاون فناوري وزارت علوم گفت : تاسيس و تقويت دپارتمان هاي ICT در دانشگاه ها و توسعه رشته هاي مرتبط با ICT از برنامه هاي اصلي وزارت علوم مي باشد.

دكتر مصطفي كريميان اقبال در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، گفت : توسعه فناوري اطلاعات داراي چندين پايه اساسي است كه مهمترين آن را مي توان توسعه نيروي انساني متخصص دانست. بنابراين ايجاد زيرساخت هاي آموزشي لازم براي تربيت نيروي انساني در زمينه ICT از اهميت خاصي برخوردار است كه وزارت علوم نيز در اين زمينه اقدامات خاصي را به انجام رسانده است يا در دست اقدام دارد. از طرفي ايجاد مراكز تحقيقاتي، پارك هاي علم و فناوري و مراكز رشد مي تواند نقش بسزايي در ايجاد فرصت هاي شغلي و كارآفريني ايجاد كند. ايجاد زيرساخت هاي لازم براي مراكز علمي و به كارگيري فناوري اطلاعات و ارتباطات در جهت توسعه فعاليت هاي آموزشي، علمي و پژوهشي در دانشگاه ها از اهداف مهم وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است.

وي افزود : تامين نيروي انساني مورد نياز كشور در زمينه ICT، توسعه كاربرد فناوري اطلاعات در جامعه علمي كشور، به كارگيري نيروي انساني متخصص ICT و افزايش بهره وري از چشم اندازهاي فناوري اطلاعات در وزارت علوم است. چشم اندازها و ديدگاه هاي مختلفي براي توسعه فناوري اطلاعات در وزارت علوم قابل بررسي است.

كريميان اقبال خاطرنشان كرد : تامين نيروي انساني مورد نياز كشور در زمينه ICT يكي از اين چشم اندازها و ديگاه ها است كه از طريق افزايش ظرفيت تربيت نيروي انساني در زمينه ICT و مجهز كردن دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي به سخت افزارها و نرم افزارها قابل دست يابي است كه براي تحقق اين امور بايد به تاسيس و تقويت دپارتمان هاي ICT در دانشگاه ها و توسعه رشته هاي مرتبط با ICT در دانشگاه هاي كشور همت گماشت. ضمن اينكه تقويت تجهيزات رايانه اي در دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي، تقويت شبكه داخلي دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي و تجهيز آزمايشگاه هاي ICT اجتناب ناپذير است.

وي يادآور شد : ايجاد دپارتمان هاي ICT در يازده مركز آموزش عالي مركز تحصيلات تكميلي زنجان، دانشگاه تهران، دانشگاه تربيت مدرس، دانشگاه صنعتي شريف، دانشگاه صنعتي اميركبير، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شيراز، دانشگاه اصفهان، دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه الزهرا و دانشگاه علامه طباطبايي از جمله كمك هايي بود كه از طريق وزارت علوم، تجقيقات و فناوري و طرح تكفا براي گسترش رشته IT و ICT صورت گرفت.

دكتر كريميان اقبال تصريح كرد : در سال آينده نيز در جهت توسعه فناوري اطلاعات گام برخواهيم داشت و حمايت هاي لازم در اين زمينه صورت خواهد گرفت.

کد خبر 166575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha