به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی مجاهدی با تاکید بر ضرورت انجام فعالیتهای بنیادین در زمینه شعر آیینی در کشور گفت: ما امروز دقیقاً نیاز شدیدی به تشکیل انجمنهای ادبی داریم که این انجمنهای ادبی از جمله نیازهای یک شاعر، ادیب و نویسنده جوان است.
وی ادامه داد: در این انجمنها باید به موضوعات متعدد از جمله تاریخ اسلام، حدیث، تفسیر قرآن، زندگانی حضرات معصومین (ع) و مقتل پرداخته شود و در کنار این موضوعات نیز مسائل مربوط به خود شعر، هم از نظر ساختاری و هم به لحاظ محتوایی بحث و بررسی شود تا شاعر بتواند به یک نتیجه مشخص دست یابد.
دبیر هنری نخستین کنگره شعر آیینی شفق با تاکید بر لزوم انجام کارهای بنیادی و اساسی در زمینه اشعار آیینی اظهار داشت: اگر فقط به این بسنده کنیم که صرفاً فلان کنگره را سالی یک بار برگزار کنیم، به آن جواب و اثری که میخواهیم نمیرسیم. بر همین اساس باید به موازات برگزاری چنین کنگرههایی، کارهای زیر بنایی توسط متولیان امور فرهنگی کشور و در رأسش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاهها و سایر مراکزی که به نحوی با فرهنگ و هنر این سرزمین سر و کار دارند و در دستور کارشان پردازش این موضوعات هست، انجام گیرد.
مجاهدی ادامه داد: مسئولان فرهنگی برای تقویت سطح دانش و وسعت قلمرو واژگانی یک شاعر باید از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی ذهن او را از نظر علمی بارور کنند و هم موجبات تشویق شعرای نوجوان را که سرودههای خوبی دارند، فراهم کنند.
وی بیان کرد: انتشار سروده های شاعران جوان به صورت مجموعه هایی کم حجم و پر محتوا باید ادامه بیابد و این حرکت که از چند سال گذشته آغاز شده و باید شتاب بیشتری هم به خود بگیرد.
دبیر هنری نخستین کنگره شعر آیینی شفق در پایان خاطرنشان کرد: این اقدامات در کنار برگزاری جشنوارهها و کنگرهها میتواند تاثیر شگرفی را در شعر معاصر خصوصاً شعر آیینی بگذارد. اینها مسائلی است که انگیزههای لازم را در مخاطبان شعر آیینی امروز ایجاد خواهد کرد.
نظر شما