۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۴۶

میرزایی خبر داد:

مسابقه تولید آثار هنری با محوریت زندگی "علامه شهیدی" برگزار می شود

مسابقه تولید آثار هنری با محوریت زندگی "علامه شهیدی" برگزار می شود

بروجرد - خبرگزاری مهر: مسئول انجمن سینمای جوانان ایران دفتر بروجرد از برگزاری مسابقه تولید آثار هنری با محوریت زندگی "علامه شهیدی" خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا میرزایی در این رابطه اظهار داشت: انجمن سینمای جوانان ایران دفتر بروجرد به مناسبت برگزاری همایش ملی و جایزه ادبی علامه شهید مسابقه تولید آثار هنری برگزار می کند.

وی ادامه داد: در این راستا همزمان با برگزاری اولین همایش ملی علامه سید جعفر شهیدی در شهرستان بروجرد در تاریخ 12 و 13 شهریور ماه 91 به پاسداشت حیات جاودانه علمی و بقاء یاد و نام مرد دین و دانش علامه سید جعفر شهیدی به آثاری که با محوریت زندگی ایشان ساخته شود جوایز ارزنده ای اعطا می شود.

مسئول انجمن سینمای جوانان ایران دفتر بروجرد افزود: این مسابقه با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد و شرکتهای فیلمسازی بروجرد برگزار می شود.

میرزایی یادآور شد: در قالب برگزاری این مسابقه بهترین داستان کوتاه، بهترین فیلمنامه کوتاه، بهترین فیلم کوتاه انیمیشن، بهترین فیلم مستند کوتاه، بهترین فیلم داستانی و بهترین عکس انتخاب و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

بنابر این گزارش علامه سید جعفر شهیدی از مفاخر و بزرگان ادب ایران زمین در سال 1297در شهر بروجرد به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در بروجرد به پایان رسانید، سپس اندک مدتی را در حوزه علمیه قم در خدمت آیت الله آقاحسین بروجردی و سایر علما و مراجع به تحصیل فقه و اصول پرداخت.

سپس برخورد و آشنایی استاد شهیدی با دکتر محمد معین باب آشنایی و حضور استاد شهیدی را در خدمت علامه دهخدا گشود و او بعد از تشکیل سازمان لغت نامه دهخدا معاونت سازمان را برعهده گرفت که با مرگ استاد معین، وی مسئول این سازمان شد.

شهیدی در زمینه های ادب فارسی و ادبیات عرب، استادی کامل و بنام است. وی همکاری و موانست با استادانی چون بدیع الزمان فروزانفر، جلال همایی، دهخدا، محمد معین و ... را نیز در پرونده دارد.

استاد جعفر شهیدی با درجه دکتری ادبیات فارسی صاحب آثار و تألیفات فراوانی است که از آن جمله می توان به: "انقلاب بزرگ، زندگی حضرت سجاد، زینب (س) شیرزن کربلا، محدودیت در اسلام، زندگانی حضرت زهرا(س) و...." اشاره کرد.

اما بارزترین و شاید ماندگارترین کار استاد شهیدی ترجمه شیوا، مسجع و روان او از نهج البلاغه باشد که این ترجمه در سال 1369 به عنوان کتاب سال برگزیده شد.

علامه دکتر شهیدی ۲۳‬دی ماه سال 86 بر اثر بیماری ریوی در تهران دیده از جهان فروبست و پیکر این استاد فرهیخته با قرائت پیام تسلیت مقام معظم رهبری از مقابل لغت نامه دهخدا تا دانشگاه تهران تشییع و در جوار امامزاده عبدالله به خاک سپرده شد.

کد خبر 1685013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha