۸ مهر ۱۳۹۱، ۲۰:۵۸

حبیبی:

شهرداری بافت تاریخی در قزوین راه اندازی شود

شهرداری بافت تاریخی در قزوین راه اندازی شود

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: با راه اندازی شهرداری ویژه بافت تاریخی در قزوین و بازنگری در نحوه ساماندهی این باف می توان حریم بناهای تاریخی را ساماندهی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای شهر قزوین با حضور مسعود نصرتی شهردار، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استانداری، رئیس و اعضاء شورای اسلامی شنبه شب در تالار شهر شهرداری قزوین برگزار شد.

در این جلسه درخصوص آزاد سازی حریم بافتهای تاریخی و بازسازی واحدهای مسکونی این محدوده تبادل نظر شد.

منوچهر حبیبی در این جلسه گفت: در شهر قزوین بیش از 450 هکتار بافت فرسوده و حدود 70 هکتار بافت تاریخی وجود دارد که نگاه شهردار و شورای شهر در خصوص حفظ و نگهداری از این بافت ارزشمند جای تقدیر دارد.

    

وی افزود: احساس مسئولیت، نگاه تخصصی و توجه به آینده شهر قزوین که در دستور کار شورای شهر قرار گرفته امیدواری
برای تحول در شهر را دوچندان می کند.

حبیبی بیان کرد: با توقعات زیاد و بجای مردم کار در شهرداری ها بسیار سخت و دشوار است که تعامل دستگاهای دیگر در این زمینه ضروری است.

معاون عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: در عمران و شهرسازی در قزوین کارهای مطلوبی صورت گرفته و اقدامات خوبی هم در حال انجام است که سرمایه گذاری بخش خصوصی معادل بودجه سالانه شهرداری بیانگر ظرفیت و توانمندی مسئولان در جذب سرمایه های بخش خصوصی در اجرای برنامه های سازندگی شهری است.

این مسئول یادآورشد: با وجود بازار، امامزاده حسین در بافت قدیمی شهر بهتر است این مناطق را بافت تاریخی بدانیم نه بافت فرسوده و جایگاه ارزشمند آنها را بخوبی حفظ کنیم.

حبیبی گفت: بافت های تاریخی و جاذبه های گردشگری موجب معرفی شهر و جذب گردشگر و رونق اقتصادی منطقه می شود لذا باید از همه راهکارهای موجود برای حفظ و بازسازی این مناطق استفاده کنیم.

معاون عمرانی استانداری قزوین اظهارداشت: با توجه به تعدد متولیان اینگونه بافتها لازم است تعامل منطقی بین ارگانهای ذیربط برای ساماندهی فعالیتها صورت گیرد که در کارگروه کمیسیون ماده پنج، کمیته چهارنفره و کمیته گردشگری آمادگی کامل داریم تا این موضوعات در آنها مطرح، بررسی و تصویب شود.

    

شکل گیری شهرداری بافت فرسوده

وی افزود: شکل گیری شهرداری بافت فرسوده در قزوین راهکار مناسبی برای بررسی کارشناسی نحوه آزادسازی حریم و بازسازی واحدهای موجود در این منطقه است که در صورت تحقق این کار می توان ضمن بازنگری در این بافت به روش های جدیدتری دست یافت.

حبیبی گفت:‌این موضوع می تواند از طریق وزارت کشور پیگیری و اجرایی شود و استانداری آماده همکاری در این زمینه است.

این مسئول اولویت بندی در نحوه بازسازی و آزادسازی حریم بافت تاریخی را از دیگر کارهای لازم برای ساماندهی امور ذکر کرد.

معاون عمرانی استانداری قزوین یادآورشد:‌ باید تشویق ها و تسهیلات گذشته دربافت های تاریخی کماکان ادامه یابد و ساماندهی این بخش با سرعت بیشتری عملیاتی شود.

    

وی استفاده از تجربه شهرهای تاریخی کشور مانند اصفهان و شیراز را در یافتن راهکارهای اجرایی در ساماندهی بافت فرسوده
و تاریخی مهم دانست و خواستار کسب اطلاعات لازم در این زمینه شد.

حبیبی به زلزله خیز بودن استان هم اشاره کرد و اظهارداشت: نباید از خطر زلزله که بافتهای فرسوده و تاریخی استان را تهدید می کند غافل باشیم بلکه باید به سرعت با استفاده از دیدگاههای کارشناسی نسبت به نوسازی واحدهای مسکونی این مناطق اقدام کرد.

کد خبر 1708166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha