به گزارش خبرنگار مهر، عزیزی بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بهسازی مسیر جوی آب دریاچه ، مرمت دهلیز دوره ساسانی، درب ورودی، نصب علائم هشدار دهنده، احداث مسیر چوبی برای دسترسی آسان به مجموعه، استحکام بناهای مجموعه از جمله اقدامات صورت گرفته برای بازسازی این آثار تاریخی است.
وی با بیان اینکه برای مرمت و بازسازی این مجموعه 15 میلیارد ریال هزینه شده است اظهارداشت: اثر مجموعه جهانی تکاب از آثار تاریخی به جای مانده دوره مادها و اشکانیان، ساسانی و ایلخانیان است.
مجموعه تاریخی تخت سلیمان در 42 کیلومتری تکاب واقع در آذربایجان غربی قرار دارد، این آثار در سال 1382 به شماره 1077 در فهرست آثار جهانی یونسکو به عنوان چهارمین اثر ملی ایران به ثبت رسیده است.
سال 82 تخت سلیمان بعنوان چهارمین اثر در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید، اما امروز بعد از گذشت 9 سال این مجموعه به دلیل عدم توجه کافی مسئولان در حال تبدیل شدن به حاشیه ای در کانون تاریخ سه هزار ساله این منطقه است.
قدمت این منطقه از لحاظ سکونتگاه انسانی به سه هزار سال پیش باز می گردد که برای ایجاد زیرساختهای رفاهی و مکانی مناسب برای علاقمندان به آثار تاریخی لازم است همه مسئولان تلاش و توجه ویژه داشته باشند.
نظر شما