به گزارش خبرنگار مهر، سید علی هاشمی صبح شنبه در جریان بازدید استاندار بوشهر از کارخانه سیمان مند دشتی به ظرفیتهای بالای معادن این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این شهرستان دارای ذخایر معدنی سنگ لاشه، سنگ گچ، نمک، معدن شن و ماسه و ذخایر معدنی نفت و گاز در کوه مند و کوه سیاه است.
وی به میزان بالای کارخانههای و واحدهای تولیدی از معادن این شهرستان اشاره کرد و افزود: در شهرستان دشتی 20 واحد تولیدی شن و ماسه، پنج کارخانه آسفالت، یک واحد کارخانه آرد، یک کارخانه تولید گچ، یک کارخانه آهک هیدراته و یک کارگاه ظروف پلاستیکی فعالیت دارند.
فرماندار شهرستان دشتی به قرار گرفتن بیش از 25 درصد معادن استان بوشهر در شهرستان دشتی اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم شرایط لازم برای بهرهبرداری و سرمایه گذاری لازم از این معادن فراهم شود.
وی همچنین در ارتباط با فعالیت بنگاههای زودبازده در این شهرستان اظهار داشت: در شهرستان دشتی برای یکهزار و 300 نفر بیش از 20 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است و در صنعت و معدن نیز بالغ بر هشت میلیارد تومان بوده است.
رئیس هیئت مدیره کارخانه سیمان مند دشتی نیز در این بازدید اظهار داشت:همه تجهیزات خارجی مورد نیاز برای راهاندازی این کارخانه خریداری شده است.
کیومرث موسیوند که مدیرعامل شرکت صنایع سیمان دشتستان نیز هست، ادامه داد: از سه سال گذشته کارخانه سیمان دشتستان 51 درصد سهام کارخانه مند دشتی را خریداری کرده است و طی دو مرحله افزایش سرمایه در ماه گذشته به سهم 64 و نیم درصد رسید.
وی از تحویل سیمان تولید این کارخانه از اردیبهشت 92 خبر داد و افزود: با استفاده از همه توان خود و دریافت وام از بانکهای خصوصی تا پایان سال جاری همه تجهیزات کارخانه سیمان مند را نصب و نهایی میکنیم تا چیزی از این فاز روی زمین نماند.
نظر شما