به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسحاقی، دبیر شورای مهندسی فرهنگی این مرکز گفت: تأکید بر شناسایی و تقویت هنرهای سنتی، بهعنوان یکی مزیتهای مهم بخشهای هنری کشور و پشتیبانی مالی و معنوی پیشکسوتان حوزه هنر بهطور عام و هنرهای سنتی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: تقویت اخلاق حرفهای و اسلامی در بخش هنر، توجه به تولید علم و نظریه اسلامی در حوزههای فلسفه اخلاق، فقه اجتماعی هنر، نظریهپردازی و تولید دانش در عرصههای مختلف هنر اسلامی نیز از دیگر محورهای مورد تأکید در این جلسه بود.
معاون برنامهریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بازطراحی و احیای هنرهای تجسمی در نظام فرهنگی، فکری تمدن اسلامی ایرانی و برنامهریزی برای ورود این هنرها با مضامین اسلامی ایرانی در متن زندگی مردم و تقویت آنها در راستای ارزشهای الهی و انسانی نیز از دیگر نکات مهم مصوب در جلسه شورای مهندسی فرهنگی بود.
وی گفت: توجه به معماری اسلامی ایرانی در شهرها و سازههای شهری و نقش این سازهها در انتقال ارزشها و تعیین سهم ایران در 20 سال آینده در بازار جهانی در بخش فیلم، نقاشی و آثار هنری از دیگر نکات مطرح شده در این جلسه بود.
اسحاقی افزود: اعضا پس از بحث و بررسی در این مورد، بر بهرهگیری از هنر سینما و هنرهای تجسمی در ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی تاکید کردند.
معاون برنامهریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در بحث تولید آثار فاخر سینمایی؛ حمایت و تقویت از جریان تولید فیلم در تمام مراحل اعم از تولید ادبیات نمایشی، فیلم نامه، ساخت فیلم و اکران با توجه به ارزشهای اسلامی ایرانی از تصویب گذشت.
اسحاقی گفت: در ادامه جلسه، پشتیبانی از توسعه سینمای معرفتزا و بصیرتبخش ضمن رعایت معیارهای حرفهای سینما و ایجاد زمینه و انگیزه برای فعالیت نهادهای حامی سینمای حرفهای، مورد تصویب قرار گرفت.
وی در پایان عنوان کرد: همچنین مقرر شد در جلسه آینده بخشهای دیگری از اقدامات ملی این راهبرد کلان در مورد هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، ادبیات داستانی، معماری و موسیقی، پس از تکمیل، به تصویب برسد.
نظر شما