به گزارش خبرگزاری مهر، علی پاکمنش در جلسه مشترک نشست ماهانه دهیاران و شورای اداری بخش زنجانرود افزود: بخش زنجانرود به لحاظ موقعیت جغرافیایی و برفگیر بودن اکثر مناطق روستایی، یکی از بخشهای حادثهخیز استان است و وجود 16 درصد راههای مواصلاتی استان در بخش زنجانرود به ویژه عبور قسمت عمده آزادراه و جاده قدیم زنجان ـ تبریز از این بخش، گسترش مراکز امداد و نجات در منطقه را از اهمیت دوچندان برخوردار میسازد.
وی از دهیاران به عنوان مدیران بحران در روستاها نام برد و افزود: با همکاری هلالاحمر استان و سایر دستگاههای ذیربط در ساختمانهای دهیاری در روستاهاٰ، هستههای امداد تشکیل شده و مجهز به امکانات اولیه امداد و نجات خواهد شد.
همچنین رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان زنجان با تأکید بر آمادگی این دستگاه در اجرای طرح فعالیت هستههای امداد در روستاهای بخش زنجانرود، اظهار کرد: با توجه به اینکه استان زنجان از جمله استانهای حادثهخیز کشور است، عملکرد هلالاحمر در این مناطق از اهمیت ویژهای برخوردار است، چرا که در صورت کمکاری این دستگاه ممکن است جان بسیاری از هموطنان به خطر بیفتد.
مصطفی بابایی افزود: در زمان وقوع حادثه این نکته حائز اهمیت است که گروه امداد و نجات در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حضور به عمل آوردند و در همین راستا توجه به این نکته که بتوان در اکثر مناطق استان و به ویژه مناطق حادثهخیز و روستایی هستههای امداد را مستقر کرد که دستاورد مهم این اقدام حضور به موقع گروه امداد به محل حادثه است.
وی ادامه داد: علاوه بر اهمیت این نکته که باید هستههای امداد در اکثر مناطق روستایی و کمتر برخوردار فعال شود، باید به امر آموزش افراد نیز توجه ویژهای شود و با برگزاری کلاسهای آموزش امداد و نجات به دانشآموزان مقاطع دبیرستان و راهنمایی بتوان تأثیر بهسزایی در کاهش آسیبهای جانی افراد در زمان بروز حادثه داشت.
نظر شما