به گزارش خبرگزاری مهر، راضیه علیرضایی اظهار کرد: امروزه علم به اثبات رسانیده است که بدون تشکل سرمایه های اجتماعی امکان توسعه اقتصادی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایه های اجتماعی در افزایش منفعت عمومی جوامع افزود: فضاهای رونق را باید از آموزش هایی که حدود ما را در خانواده مشخص می کند ایجاد کنیم.
علیرضایی با بیان اینکه باید فرهنگمان را در رابطه با کار تغییر دهیم گفت: طرح رحمت کارگری در واحدهایی که به اجرا گذاشته شده است راه مذاکرات را باز کرده است.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: حفظ ارزش های انسانی و حقوقی در عرصه های اجتماعی و کارگری اهمیت دارد.
وی با اشاره به اجرای این طرح از طریق مشاورین بانوان سازمان های صنعت، معدن و تجارت گفت: این امر نشان دهنده نقش تاریخی زنان در فرهنگ کشور است.
مشاور امور زنان وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به آموزش 140 هزار نفر کارگر در سراسر کشور در این طرح اظهارداشت: این طرح در برخی از استانها در سطح صنوف نیز به اجرا در آمده است.
ثریا ظفری با بیان مطلب فوق ادامه داد: تا پایان دولت دهم آموزشها به 150 هزار نفر افزایش می یابد.
گفتنی است در طرح رحمت کارگری دوره های آموزشی تحکیم بنیان خانواده با محوریت خانواده و مهارت های زندگی برگزار می شود که در استان طی سال 88 تعداد 7 هزار و 780 نفر، طی سال 89 تعداد 8 هزار نفر و طی سال 90 تعداد 6 هزار نفر از آموزش های لازم بهره مند شده اند.
نظر شما