پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۴۶

برنامه های هفته بسیج با محوریت محرم برگزار شود

برنامه های هفته بسیج با محوریت محرم برگزار شود

آمل - خبرگزاری مهر: معاون فرماندار آمل گفت: به دلیل همزمانی برگزاری برنامه های گرامیداشت هفته بسیج با دهه اول ماه محرم، این برنامه ها امسال باید با محوریت عاشورا و محرم پرشورتر و باشکوه تر از سالهای گذشته برگزار شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جعفر رسولی در جلسه ستاد گرامیداشت هفته بسیج افزود: بسیجیان دلیر ایران اسلامی الگوی مقاومتی و آزادگی خود را از امام حسین(ع) گرفتند و اکنون تا آخرین لحظه و قطره خونشان در کنار رهبر معظم انقلاب خواهند ماند.

وی ادامه داد: اکنون عزتمندی، اقتدار و نقش بسیج در جامعه سبب دلهره و ترس در دل دشمنان داخلی و خارجی شده تا نقشه های شوم خود را برباد رفته بدانند.

دستگیری کلاهبردار مامور نما در رامسر

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار مامور نما در رامسر خبر داد و گفت: این فرد که با جعل عنوان و در پوشش مامور یگان حفاظت منابع آبزیان از صیادان کلاهبرداری می کرد ، توسط پلیس آگاهی این شهرستان بازداشت شد.

سرهنگ پاسدار سید ابوطالب حسینی افزود: ماموران پلیس آگاهی رامسر در پی کسب خبری مبنی بر جعل عنوان و کلاهبرداری از صیادان و کسبه ها در بازارچه ماهی از سوی فردی 60 ساله، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی اظهار داشت: ماموران با شناسایی متهم به جعل و کلاهبرداری که در پوشش مامور یگان حفاظت منابع آبزیان از صیادان و کسبه های اطراف دریایی منطقه کلاهبرداری می کرد وی را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

سه شهروند بهشهری بر اثر گازگرفتگی مسموم شدند

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران از مسمومیت سه نفر بر اثر گازگرفتگی در بهشهر خبر داد.

مهین تفضلی گفت: حادثه دیدگان که هر سه نفر زن بودند، بامداد امروز دچار گازگرفتگی شدند.

وی افزود: این افراد زمانی از مرگ نجات یافتند که یکی از این افراد پس از احساس ناراحتی در قسمت قفسه سینه و تنگی نفس از خواب بیدار و متوجه گازگرفتگی شد.

کد خبر 1740184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha