ارجمند از چهرههای باسابقه بازیگری سینما، تئاتر و تلویزیون که طی دهه گذشته کمتر در صحنه تئاتر به ایفای نقش پرداخته درباره دلایل این حضور کمرنگ به خبرنگار مهر گفت: برای اینکه در عرصه تئاتر بمانیم باید وقت کافی داشته باشیم. در تئاتر باید چندماهی را برای تمرین اختصاص داد و این در حالی است که برای حضور در تمرینات دستمزدی به بازیگر پرداخت نمیشود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر کار بعد از تمرینات باید بازبینی شود و بعد از بازبینی هم مشخص نیست که چه زمانی نمایش نوبت اجرا میگیرد و اجرای عمومی میشود. با این شرایط کار کردن برای افراد حرفهای سخت است.
این بازیگر درباره احتمال حضور خود در عرصه تئاتر در سالجاری یادآور شد: پیش از این سه پیشنهاد بازی در تئاتر داشتم ولی متأسفانه به دلیل درگیر بودن در پروژههای تصویری نتوانستم این پیشنهادها را قبول کنم، اما هر گاه فرصتی مناسب باشد و تعهد حضور در پروژه تصویری نداشته باشم حتما در تئاتر به ایفای نقش خواهم پرداخت.
انوشیروان ارجمند در صحنهای از نمایش "خورشید کاروان"
ارجمند درباره اجرای نمایش "خورشید کاروان" در کشور هلند گفت: قرارست این نمایش در کشور هلند به صحنه برود و من نیز در این اجرا حضور خواهم داشت. 10 سال است که در این نمایش به ایفای نقش میپردازم.
این هنرمند عرصه تئاتر درباره دلایل تداوم اجرای نمایش "خورشید کاروان" طی 20 سال گذشته تأکید کرد: اولین دلیل این است که هر چیزی که از دل برخیزد لاجرم بر دل نشیند. دلیل دوم این است آنچه که در نمایش مستتر است طبیعتا با ذهنیت و درونیات تماشاگر وجه مشترک دارد. دلیل سوم نیز این است که "خورشید کاروان" چون قدم در وادی تعزیه و تئاتر اپیک گذشته میتواند در همه جای دنیا مقبول واقع شود.
انوشیروان ارجمند در عرصه تئاتر در نمایشهای متعدد نظیر "رستم و سهراب" پری صابری، "سوگنامه اسفندیار" امیر دژاکام، "سرشت دردناک زندگی" محمود عزیزی و "هرا" نصرالله قادری به ایفای نقش پرداخته است. وی در عرصه تصویر در فیلمها و مجموعههایی نظیر "قارچ سمی"، "صبحانهای برای دو نفر"، "روزی روزگاری"، "امام علی (ع)"، "تفنگ سرپر"، "فرار بزرگ" و "مختارنامه" به ایفای نقش پرداخته است.
نظر شما