سیدشریف حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حادثه عظیم کربلا رخدادی نبود که یک باره رخ دهد بلکه عوامل آن در حداکثر 50 سال باعث رقم خوردن این حادثه شده اند، اظهار کرد: واقعه عاشورا نباید صرفا یک حادثه عاطفی تلقی شود زیرا حفظ این شعائر واجب بوده و جامعه شیعه مدیون بعد احساسی حادثه کربلا است.
وی با تاکید بر اینکه بعد احساسی کربلا جزء لاینفک این محافل است، افزود: اگر بخواهید با گفتمان این مسائل را گسترش دهید نمی تواند جای این اشک و سینه زنی را بگیرد.
حسینی با بیان اینکه آن چه ریشه دشمن را از ایران کنده است همین بعد عاطفی و احساسی حادثه کربلا است، عنوان کرد: این انقلاب که متصل به انقلاب ابی عبدالله(ع) است از هر سه منظر سرچشمه گرفته است.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اگر ابعاد عاشورا به خوبی و با دقت مطالعه شود غیر از پیامهای حزن و اندوه، برای بشریت تحول درونی و بیرونی را ایجاد کرد تا انسان خوب بفهمد و خوب بداند.
وی تصریح کرد: باوجود اینکه که سخنان حضرت امام حسین (ع) پر ازمحتوا و عبرت آموز بود ولی با این حال یزیدیان عبرت نگرفتند و آنها را دچار انقلاب و تحول درونی نکرد چرا که آنها به بصیرت لازم نرسیده بودند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حضرت امام حسین (ع) در کربلا کلاس نهضت سواد آموزی تشکیل نداد زیرا هدف این امام بزرگوار رهایی مردم از جهل و نادانی بود و مردم به بصیرت واقعی برسند و به عقل و تعقل و فکر واقعی برسند.
حسینی، عاشورا را عبرت آموز و پندآموز یاد کرد و گفت: عاشورا مسیر زندگی را به انسان نشان داد و در این راستا زندگی خود را طوری رقم بزنیم که زندگی در مسیر عبودیت بندگی و دلدادگی اولیا ء خدا بوده و زندگی عاقلانه در زندگی لحاظ شود.
وی یادآور شد: انقلاب به برکت عاشورا ایجاد شده است زیرا مردم دشمن را شناختند و مردم با این دشمن به سختی برخورد کردند و این انقلاب با قیام بیدار شد و ماندگار شده است که در این راستا باید فرهنگ عاشورا به خوبی توسط عزاداران برگزار شود زیرا این قیام بسیارپر محتوا است.
نظر شما