به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور ظهر امروز در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در فرمانداری رشت افزود: این فریضه به عنوان مکانیزم کنترل و نظارت همگانی در اسلام مورد توجه و عنایت در حاکمیت اسلام مطرح شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه نجات معنوی و اخلاقی جامعه در پرتوی امر به معروف و نهی ازمنکر است بر لزوم تبیین ارزش و جایگاه این فریضه در تمامی سطوح زندگی تاکید کرد.
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری رشت گفت: از آنجا که افراد یک جامعه سالم مانند اعضای بدن در راه زندگی اجتماعی و ایجاد حیات صحیح انسانی سهیم و شریک هستند و هیچ یک از آنها نمی توانند در برابر قوت ها و کاستی های جامعه بی تفاوت باشند مسئله نظارت همگانی و امر به معروف و نهی از منکر برای جلوگیری از فساد و سوق دادن جامعه به سوی اصلاح ضرورت اساسی دارد.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان اصل " نظارت عمومی" یا "ضمانت اجرایی" قوانین اسلام مطرح است، خدا نظارت بر حسن اجرای احکام الهی را برعهده فرد فرد جامعه اسلامی از هر قشری نهاد، از اینرو هر فرد و گروهی همواره چشمان بیدار امت اسلامی را مراقب خویش دانسته و تلاش می کند حتی الامکان قوانین اسلامی را رعایت و زیر پا نگذارد.
فکور اظهارداشت: این فریضه عاشورایی باید در جامعه پیگیری و استمرار داشته باشد زیرا هدف عمده و اساسی در امر به معروف و نهی از منکر محقق شدن معروف و زدودن منکر است.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف در شهرستان رشت در تمامی زمینه ها به ویژه عفاف و حجاب در حال فعالیت است و هدف اصلی این ستاد تغییر فضای ادارات، سازمانها و جامعه از شرایط موجود به شرایط مطلوب است.
نظر شما