به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی خادم بیان داشت: باتوجه به وضعیت خاص شهر بندرعباس و حضور بی رویه و غیر قانونی مسافربرهای شخصی، که بسیار بیشتر از شهرهای دیگرکشور مشاهده می شود حضورشان باعث بی نظمی در چرخه ی حمل ونقل مسافر و حتی ناامنی برای شهروندان را در پی داشته که ضرورت ساماندهی این مسافربرها را دوچندان می کرد.
وی عنوان کرد: لذا با توجه به بار سنگین حمل ونقل مسافردرون شهری که در بندرعباس عمدتاً بر دوش ناوگان تاکسیرانی می باشد استفاده از این ظرفیت در دستور کار سازمان قرار گرفت.
خادم در ادامه توضیح داد: با پایان یافتن مهلت قانونی جهت شناسایی مسافربرهای شخصی تعداد660 دستگاه به سازمان تاکسیرانی مراجعه و تقاضای ساماندهی داشته که از این تعداد فقط 390 نفر تاکنون توانسته مجوزهای لازم را اخذ کرده و کد تاکسی موقت را دریافت کنند.
وی همچنین گفت: در این طرح 10 مسیر فرعی را با تاکسیهای موقت ساماندهی شده پوشش داده و شهروندان بندرعباسی میتوانند از این خودروها که با آرم و علایم تاکسی مشخص هستند با اطمینان خاطر سفر کنند.
خادم ضمن مثبت ارزیابی کردن طرح، اظهار داشت: مهلت ساماندهی به پایان رسیده اما شناسایی مسافربرهای شخصی بدون مجوز در دستور کار قرار دارد و از حضور و فعالیت غیر قانونی اینگونه خودروها در سطح شهر جلوگیری خواهد شد.
نظر شما