۱۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۵۲

پیریایی تأکید کرد:

تشکل ویژه‌ای برای حمایت بیشتر از نخبگان در قم ایجاد شود

تشکل ویژه‌ای برای حمایت بیشتر از نخبگان در قم ایجاد شود

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم شکل‌گیری تشکل ویژه‌ای برای حمایت بیشتر از نخبگان و نوآوران در قم را ضروری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری، کرم‌رضا پیریایی در نشستی با صاحبان طرح‌های راه یافته به سومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل  ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مبتکران و نوآوران استان، اظهار داشت: نخبگان سرمایه های اجتماعی هر جامعه‌ای محسوب شده و نیازمند حمایت و پشتیبانی هستند.

وی حضور موثر استان قم در سومین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل را گامی موثر و ارزشمند در جهت ارائه توانمندی های استان دانست و تصریح کرد: درخشش جوانان قمی در این نمایشگاه، نشانگر ظرفیت های ویژه استان قم در نخبه پروری و پرورش جوانانی خلاق و مستعد است که باید برای شکوفا شدن این استعدادها سرمایه گذاری کرد.

استاندار قم با تاکید بر لزوم تلاش برای تجاری سازی طرح های علمی ارائه شده توسط نوآوران و مبتکرین استان، گفت: تجاری سازی این ایده ها و فراهم کردن زمینه حضور آن ها در فضای کسب و کار و تولید، عزم و مشارکت و پشتیبانی جدی همه دستگاه های ملی و استانی را می طلبد.

پیریایی با اشاره به مجموعه اقدامات صورت گرفته برای شتاب توسعه علمی در استان، ایجاد پارک علم وفناوری، بنیاد نخبگان استان و راه اندازی اولین مرکز رشد علوم انسانی کشور در قم را از مهم ترین اقدامات انجام گرفته در این راستا برشمرد.

وی با بیان این که باید از تمامی ظرفیت نخبگان استان استفاده کرد، از عزم و حمایت جدی استان از نوآوران و نخبگان خبر داد و افزود: دستگاه‌ها به جد پیگیر رفع موانع و مشکلات نوآوران باشند.

استاندار قم شکل گیری تشکل ویژه‌ای برای حمایت بیشتر از نخبگان را ضروری خواند و از نوآوران و مخترعین استان خواست تا ضمن تقویت تعاملات فیمابین دستگاهی، در معرفی طرح ها و نیز پیگیری مسائل و مشکلات خود، فراتر از سایر بخش‌ها حرکت کنند.

پیریایی با تاکید بر ضرورت اولویت بندی و نیازسنجی طرح های اختراعی در استان، تصریح کرد: طرح های ابتکاری اگر بر اساس نیازهای استان تعریف شوند قطعا اثر بخشی بیشتری خواهند داشت.

در این نشست نوآوران و صاحبان طرح های ابتکاری ضمن معرفی طرح‌های خود، حمایت بیشتر دستگاه‌های دولتی در کمک به تجاری سازی این طرح‌ها را خواستار شدند.

در پایان این نشست استاندار قم با اهدا لوح تقدیر و تندیس جشنواره، از صاحبان طرح‌های راه یافته به سومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل تجلیل کرد.

علمی شدن بخش کشاورزی، افزایش کمی و کیفی تولید را در پی خواهد داشت

معاون برنامه ریزی استانداری قم با اشاره به اهمیت بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی ، گفت: علمی شدن بخش کشاورزی، افزایش کمی و کیفی تولید را در پی خواهد داشت

سید رضا دهناد در کارگروه توسعه کشاورزی استان، با تاکید بر ضرورت جذب تمامی اعتبارات مصوب استان در بخش توسعه کشاورزی، اظهار داشت: به هر میزان که بتوانیم جذب بودجه داشته باشیم، می توانیم زمینه ای برای استفاده تمام استان از این تامین و جذب اعتبار را فراهم کنیم.

وی با اشاره به افزایش درآمدهای استانی، بیان کرد: استان قم جزو معدود استان‌های کشور است که توانسته در زمان 9 ماهه نسبت به مبلغ مصوب، 94 درصد تحقق درآمد داشته باشد که این مسئله، موجب افزایش میانگین درآمد سرانه مردم نیز شده است.

معاون برنامه ریزی استانداری قم با بیان این که کشاورزی از جمله مشاغل اقتصادی با ضریب موفقیت بالا است، افزود: باید تلاش شود تا با جذب حداکثر اعتبارات توسعه کشاورزی، طرح های اجرایی مصوب این بخش مورد حمایت قرار گیرند.

وی در پایان با اشاره به این که در بخش توسعه کشاورزی استان اقدامات موثری برداشته شده، اظهار داشت: علمی شدن بخش کشاورزی می‌تواند هم در کمیت و هم کیفیت تولید اثرگذار باشد.

 

کد خبر 1758923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha