۲۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۹

حیدری:

هزینه تحصیل یک دانش آموز استثنایی پنج برابر یک دانش آموز عادی است

هزینه تحصیل یک دانش آموز استثنایی پنج برابر یک دانش آموز عادی است

خمینی شهر - خبرگزاری مهر : رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان با اشاره به اینکه هزینه تحصیل یک دانش آموز استثنایی پنج برابر یک دانش آموز عادی است، گفت: در تحصیل هر کدام از دانش آموزان استثنایی علاوه بر آموزش به درمانهای توانبخشی هم نیاز دارند.

کریم حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر هفت هزار دانش آموز استثنایی در سراسر اصفهان تحت پوشش قرار گرفته اند که از این تعداد پنج هزار و 700نفر در مدارس خاص و مابقی در مدارس معمولی به صورت تلفیقی مشغول به تحصیل می باشند .

وی ادامه داد: دانش آموزانی که معلولیت خفیف تری دارند در مدارس عادی تحصیل میکنند در طول هفته از دو تا چهار ساعت بنا به نوع معلولیت زیر نظر دبیر مربوطه به صورت تلفیقی تحت آموزش هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان در ادامه گفت: در حال حاضر1500 نفر از پرسنل آموزش و پرورش استان در این بخش مشغول به کار هستند .

حیدری ادامه داد: هم اکنون دانش آموزان استثنایی در گروههای نابینایان، ناشنوایان، معلولین جسمی حرکتی، چند معلولیتی ، و اختلالات رفتاری و یادگیری در مقاطع پیش دبستانی ، دبستان، راهنمایی و متوسطه در 170 آموزشگاه استثنایی استان اصفهان تحت پوشش و آموزشهای متناسب با نوع معلولیتشان قرار دارند .

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان اضافه کرد: تعداد 44 آموزشگاه استثنایی در شهر اصفهان و مابقی در شهرستانهای استان قرار دارند حیدری با اشاره به اینکه آموزشگاههای استثنایی استان علاوه بر آموزش مسولیت توانبخشی دانش آموزان رادارندخاطر نشان کرد: خدمات توانبخشی شامل گفتار درمانی ، کاردرمانی و فیزیوتراپی می باشد.

وی تصریح کرد: تامین هزینه های این بخش مهمترین مشکل مدارس استثنایی ووالدین به شمار می رود،برای تامین هزینه های بالای این بخش نمی توان تنها به دولت تکیه کرد و باید با کمک خیرین ، معلولین استان را در زمینه توانبخشی و فضای آموزشی مناسب یاری نمود .

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان افزود: طبق قانون اساسی دانش آموزان استثانی باید از تسهیلات لازم آموزشی برخوردار باشند ،برخورداری از تسهیلات مساوی به معنای مشابه بودن امکانات نیست بلکه به معنای ارائه امکانات فراخور نیاز هر دانش آموز است.

حیدری در ادامه گفت: دانش آموزان معلول ، عادی و تیزهوش هر کدام باید فراخور حال خودشان از امکانات آموزشی بهره مند باشند ، مشکل ما در استان اصفهان کمبود مراکز آموزشی نیست بلکه کمبود فضای متناسب با نوع معلولیت دانش آموزان است .

وی بیان داشت: دانش آموزان استثنایی به فضای آموزشی استاندارد و مجهز به کار درمانی ، گفتار درمانی و فیزیوتراپی ، رمپ، وسایل بهداشتی مناسب و مخصوص و حتی استخر آب درمانی نیاز دارند و در حال حاضر تعداد این آموزشگاهها در سطح استان بسیار کم است .

هم اکنون حدود هفت آموزشگاه در سراسر استان اصفهان مخصوص معلولین جسمی حرکتی وجود دارد

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان ضمن اظهار خشنودی از تلاشهای خوبی که تا کنون در زمینه رفع مشکلات معلولین جسمی حرکتی شده است گفت: پیش از این هیچ مدرسه خاصی برای این دانش آموزان وجود نداشت ولی اکنون حدود هفت آموزشگاه در سراسر استان با امکاناتی مثل استخر، جکوزی و آسانسورهای بالابرنده با ظرفیت حمل چهار ویلچر در اختیار این معلولین قرار دارد.

کد خبر 1762766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha