۳۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۵۰

151 میلیارد ریال برای تامین آب آشامیدنی خراسان جنوبی تخصیص یافت

151 میلیارد ریال برای تامین آب آشامیدنی خراسان جنوبی تخصیص یافت

بیرجند – خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ ریزی استاندار خراسان جنوبی از تخصیص 151 میلیارد ریال برای تامین آب آشامیدنی استان در اعتبارات سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید امینی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان، اظهارداشت: اعتبارات هزینه ای تامین آب آشامیدنی از محل اعتبارات ماده 12 قانون تخصیص سازمان مدیریت بحران به این استان تخصیص یافته است.

وی اضافه کرد: از این مبلغ 18 میلیارد ریال به آب منطقه ای، 76 میلیارد ریال به آب فاضلاب شهری و 58 میلیارد ریال نیز به آب و فاضلاب روستائی استان برای تامین آب آشامیدنی تخصیص یافته است.

امینی به روند کاهش هزینه های جاری و عمرانی در دستگاه های اجرایی در سال جاری اشاره کرد و گفت:  بخشی از بودجه در سال مالی جاری به طور 100 درصد به دستگاه های استان تخصیص نیافته است.

به گفته وی در سال مالی جاری 18.61 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان و 33 درصد از اعتبارات مالی استانی شده به استان تخصیص یافته است.

وی بر مدیریت منابع مالی از سوی دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد و گفت: در این راستا مدیران دستگاه ‌های اجرایی باید مدیریت بودجه را جدی بگیرند و در توزیع اعتبارات با لحاظ سهم شهرستانی عادلانه ‌ترین شیوه تقسیم اعتبار موجود را به کار گیرند.

امینی با تاکید بر اینکه همچینین مدیران به گونه ای مدیریت کنند، که پروژه های عمرنی دارای پیشفرت فیزیکی بیشتر در اولویت تخصص اعتبار قرار  گیرند، افزود:  در این راستا باید افزایش بهره ‌وری از منابع افزایش یافته و با تحقق ابن مهم هزینه ‌های دستگاه ‌ها کاهش یابد.

وی فروش اموال منقول و غیر منقول اضافی در دستگاه های اجرایی را یکی از راه های درآمدزایی در دستگاه های اجرایی عنوان کرد و بیان داشت: فروش این اموال از جمله منابع موجود برای تامین بخشی از اعتبارات دستگاه‌ های اجرایی بوده و در این راستا اموال زاید هر دستگاه اجرایی با اعلام لیست ظرف مدت سه روز به فروش می ‌رسد و عواید آن به حساب دستگاه اجرایی مربوط واریز می‌ شود.

امینی افزایش درآمدهای مالیاتی را به عنوان یکی دیگر از راه های درآمدزایی برشمرد و بیان کرد: در ایران هفت و نیم درصد از ارزش افزوده کشور را درآمدهای مالیاتی تشکیل می دهد، این درحالیست که در خراسان جنوبی این میزان به سه و نیم درصد کاهش یافته است که باید ارزش افزوده افزایش یابد.

معاون برنامه‌ ریزی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه شرایط اختصاص اعتبارات در تمامی استان ‌های کشور یکسان بوده و مختص خراسان جنوبی نیست، یادآور شد: تاکنون توزیع اعتبارات با توجه به منابع موجود در سطح کشور و استان صورت می ‌گرفت، که هم اکنون باید برای خلق منبع برای تامین اعتبارات در استان برنامه ریزی شود.

کد خبر 1771239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha