۴ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۵۸

اخبار کوتاه/

برگزاری پنج جشنواره بازیهای بومی و محلی روستایی در گلستان

برگزاری پنج جشنواره بازیهای بومی و محلی روستایی در گلستان

علی آبادکتول - خبرگزاری مهر: مسابقات انتخابی ووشو استان، برگزاری پنج جشنواره بازیهای بومی و محلی، " مشورت" زیربنای توسعه پایدار، ثبت وقایع حیاتی موضوع کلیدی و دهه فجر فرصتی برای معرفی دستاوردها از جمله اخبار کوتاه گلستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات انتخابی ووشو استان ویژه آقایان در بخش تالو و ساندا با حضور 118 ورزشکار  ظهر دوشنبه در شهرستان علی آباد کتول پایان یافت.

در این مسابقه، در قسمت تیم نوجوانان کلاله و مینودشت اول ، گنبد و گرگان دوم و کردکوی سوم شدند و در بخش تیمی جوانان مینودشت به مقام قهرمانی دست یافت و گرگان و کلاله دوم و سوم شدند.

در بخش جوانان  ساندا در اوزان محتلف علیرضا قزلسفلو از مینودشت، هادی فراهانی از مینودشت، ابراهیم حدادی از مینودشت، رضا خراسانی از گرگان، پویا رضائیان از گرگان، بهرام یاپنگ قراوی از کلاله، ابوالفضل دزینی از مینودشت و محمد علی اکبری باوفاگلیان از کلاله به مقام اول رسیدند.

 در بخش نوجوانان ساندا  فرشاد عمر عطا از گنبد ، یاسین ایلدری از گنبد ، علی خلیلی از کلاله ، محمد شهمرادی از مینودشت در اوزان محتلف به مقام قهرمانی دست یافتند.

برگزاری پنج جشنواره بازیهای بومی و محلی روستایی

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری گلستان گفت: دفتر امور روستایی در سال جاری به جهت کمک به حفظ میراث معنوی روستاهای استان نسبت به برگزاری پنج جشنواره بازی های بومی محلی و انجام جشنواره های فرهنگی روستا در کلیه شهرستان های استان اقدام کرد.

حسن نوروزی افزود: در سال 91 با برنامه ریزی این دفتر و همکاری فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری ها، طی ایام نوروز و تابستان، ستادهای نوروزی روستایی و ستاد تسهیلات تابستانه روستایی تشکیل شد.

نوروزی خاطرنشان کرد: در نوروز سال 91 چهارده کمپ ثابت نوروزی در مناطق مختلف استان به جهت خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی و نمایش فرهنگ و آداب و سنن روستاهای گلستان تشکیل شد که عملکرد ویژه این کمپ ها در ارزیابی به عمل آمده، مورد توجه ناظران کمیته نظارت و ارزیابی ستاد تسهیلات سفرهای استان قرار گرفت.

ثبت وقایع حیاتی برای استان یک موضوع کلیدی است
 
استاندار گلستان گفت : ثبت وقایع حیاتی در گلستان به عنوان موضوعی زیربنایی و اساسی تلقی می‎شود و خوشبختانه استان این مهم را به خوبی درک کرده و آن را یک موضوع کلیدی می‎داند.
 
جواد قناعت در نشست شورای ثبت احوال استان ضمن گرامیداشت سوم دی ماه روز ملی ثبت احوال اظهار داشت: طی چند سال اخیر شاهد ساماندهی مطلوبی در حوزه ثبت احوال بوده‌ایم؛ به ویژه در دولت‎های نهم و دهم حرکت‎های رو به جلوی ثبت احوال کاملا مشهود است.

رئیس شورای هماهنگی ثبت احوال استان با بیان اینکه اسناد سجلی کشور در منطقه و استان بسیار بااهمیت است، تصریح کرد: اسناد سجلی بیانگر هویت مردم بوده و هویت افراد برای هر کشور از مسائل اصلی و زیربنایی به شمار می‎رود.
 
دهه فجر فرصت مناسبی برای معرفی دستاوردهای نظام است
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت : وظیفه ماست تا در هر فرصتی به تبیین عملکرد دولت و دستاوردهای نظام اسلامی بپردازیم و دهه مبارک فجر یکی از بهترین فرصتها برای ارائه این خدمات و دستاوردها است.

علیرضا جمشیدی با بیان این مطلب افزود : همه خدمتگذاران نظام دینی در این موضوع مسئولند و دلسوزی دارند تا با معرفی دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی سبب اقتدار ، عزت و استقامت نظام دینی در سطح جهان شده و هم این موفقیتها را به امت همیشه قهرمان ایران اسلامی یادآوری کنند.

وی ادامه داد : به هر حال تمامی این فعالیتها برای پایداری نظام دینی و دفاع از حقوق مسلمین و امت اسلام است و از آنجایی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب هنوز در میانه راه شکل گیری امت اسلامی برای رسیدن تمدن اسلامی هستیم

اجرای طرح تحلیل تطبیقی و شناسایی مشاغل
 
طرح تحلیل تطبیقی و شناسایی مشاغل توسط آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان به اجرا در آمده است.

مسئول اجرای این طرح با بیان این مطلب گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت توسعه و تنوع بخشی به عناوین رشته های آموزشی – شغلی متناسب با شرایط فرهنگی، بومی و اقلیمی مختلف و با بهره گیری از کلیه ظرفیت ها از جمله مراجع و بانک های اطلاعاتی موجود در سطح ملی و بین المللی در ایجاد مشاغل و حرف جدید، طرحی با عنوان "تحلیل تطبیقی و شناسایی مشاغل" در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

ابراهیم پفاژ  کارشناس اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان اهداف مورد نظر از اجرای این طرح را بررسی و مطابقت مشاغل تدوین شده موجود در کشور با مراجع و شبکه های مختلف شغلی ملی و بین المللی، شناسایی مشاغل و حرفه های جدید و قابل ایجاد، شناسایی مشاغل موجود فاقد استاندارد مهارت و آموزشی، تفکیک مشاغل عام موجود به مشاغل جزئی و تخصصی با قابلیت اشتغال بکار بیشتر، ایجاد زمینه های حمایت دستگاههای اجرایی از اشتغال بکار افراد دارای حداقل قابلیت های شغلی مورد نیاز و حداقل سرمایه گذاری ذکر کرد.
کد خبر 1774508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha