به گزارش خبرنگار مهر، یعقوبعلی حسیننیا امروز در پاسخ به پرسش مهر درباره آخرین وضعیت بار مالی قبوض گاز زمستانی مشترکان خانگی گفت: آن دسته از مشترکانی که در 24 ساعت شبانه روز حدود 11 متر مکعب و ماهانه 330 متر مکعب گاز مصرف کنند، با دریافت قبوض سبز باید حدود 15 هزار تومان برای مصرف گاز پرداخت کنند.
مدیرعامل گاز استان تهران همچنین با تاکید بر اینکه آن دسته از مشترکان گاز خانگی که در سطح استان تهران و البرز روزانه بین 11 تا 20 مترمکعب و ماهانه بین 400 تا 600 متر مکعب گاز مصرف میکنند، قبوض زرد دریافت خواهند کرد، تصریح کرد: بار مالی این دسته از مشترکان گاز خانگی در هر قبض صورت حساب صادر شده بین 25 تا 30 هزار تومان محاسبه می شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه آن دسته از مشترکانی که ماهانه بیش از 300 متر مکعب گاز مصرف کنند، قبض قرمز دریافت خواهند کرد، اظهار داشت: برای این دسته از مشترکان هم قبوضی با بار مالی بیش از 30 هزار تومان صادر خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه هم اکنون شهرهای مختلف استان تهران و البرز در اقلیم آب و هوایی یک و دو قرار دارند، بیان کرد: به استثنای شهرهای دماوند و فیروزکوه سایر شهرهای استان تهران و البرز در اقلیم دو بوده و اگر مشترکان این شهرها ماهانه 300 متر مکعب گاز مصرف کنند، با قرار گرفتن در پله اول یا دوم به ازای هر مترمکعب گاز 30 تومان باید پرداخت کنند.
حسین نیا با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 84 درصد قبوض گاز استان های تهران و البرز سبز بوده است، تاکید کرد: در این مدت 14 درصد قبوض به رنگ زرد و تنها 2 درصد قبوض به رنگ قرمز صادر شده است.
مدیرعامل گاز استان تهران در پاسخ به پرسش مهر درباره اضافه شدن مجدد آبونمان در قبوض گاز مشترکان شهری و روستایی توضیح داد: در مقطعی از سال گذشته با دستور سازمان هدفمندی یارانه ها آبونمان از قبوض گاز مشترکان خانگی و شهری حذف شد که مجددا از ابتدای مهر ماه امسال هزینه آبونمان در قبوض گاز مشترکان با دستور سازمان هدفمندی یارانه ها محاسبه می شود.
این مقام مسئول با اشاره به این موضوع که هزینه آبونمان قبوض گاز مشترکان خانگی شهری و روستایی صرف تعمیر، نگهداری شبکه انتقال، توزیع تغذیه گاز می شود، یادآور شد: همچنین در هر صورت حساب صادر شده گاز به ازای هر مشترک خانگی، شهری و یا روستایی مبلغ یکهزار و 500 تومان به عنوان آبونمان دریافت می شود.
راهکارهای کاهش بار مالی قبوض گاز
حسین نیا در ادامه در تشریح مهمترین راهکارهای کاهش بار مالی قبوض گاز مشترکان خانگی گفت: نصب و راه اندازی سامانه های هوشمند و مرکزی موتورخانه منجر به کاهش 20 درصدی مصرف گاز منازل و ساختمان ها می شود.
وی همچنین خواستار نصب شیر ترموستاتیک در رادیاتورها شد و افزود: نصب شیشه دو جداره، استفاده از وسایل گازسوز استاندارد با رتبه انرژی A,Bو استفاده از پوشش مناسب منجر به کاهش 10 تا 20 درصدی مصرف گاز خواهد شد.
مدیرعامل گاز استان تهران با تاکید بر اینکه هر گونه استفاده از شومینه به عنوان یک سامانه گرمایشی در ساختمان ها توصیه نمی شود، تصریح کرد: شومینه منجر به افزایش مصرف گاز و انتشار گسترده دیاکسید کربن در محیط ساختمان ها و منازل شده که به شدت خطرآفرین است.
وی با اعلام اینکه در سال جاری هیچگونه افت فشار و یا قطعی گازی در سطح استان تهران و البرز حاصل نخواهد شد، اظهار داشت: با این وجود ضمن درخواست نسبت به مصرف بهینه خواستار رعایت موارد ایمنی در مصرف اگز توسط مشترکان خانگی و تجاری هستیم.
حسین نیا با تاکید بر اینکه سال گذشته به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت بهره مند از گاز 5 نفر دچار حادثه شده اند، عامل 65 درصد حوادث گازی را استفاده از دودکشهای غیراستاندارد عنوان کرد.
آخرین وضعیت گازرسانی به نیروگاه های حاشیه تهران
این مقام مسئول با یادآوری اینکه هم اکنون استان های تهران و البرز با مصرف روزانه بیش از 107 میلیون متر مکعب گاز 21 تا 22 درصد گاز تولیدی کشور را مورد استفاده قرار می دهند، در پاسخ به پرسش مهر در خصوص گازرسانی به نیروگاههای حاشیه تهران توضیح داد: وضعیت مصرف گاز 6 نیروگاه حاشیه استان تهران 9 میلیون متر مکعب در روز است که هم اکنون 300 هزار متر مکعب گاز به این نیروگاهها تحویل داده می شود.
وی با رد هرگونه محدودیت در گازرسانی به صنایع عمده استان های تهران و البرز خاطر نشان کرد: با هماهنگی وزارت نفت، نیرو، صنعت معدن و تجارت، مصرف و گازرسانی به صنایع و نیروگاهها مدیریت می شود.
این مقام مسئول در پایان از راه اندازی سامانه جدید 194 امدادگاز در سطح استان تهران خبر داد و گفت: با راهاندازی این سامانه پاسخگوی شبانهروزی سرعت دریافت اطلاعات، مشکلات و چالشهای مشترکان گاز در سطج استان تهران و البرز تسریع و تسهیل میشود.
نظر شما