به گزارش خبرنگار مهر، رقیه رحمانی عصر دوشنبه در جلسه شورای معاونان تخصصی بهزیستی گلستان در علی آبادکتول گفت: این افراد بصورت چرخشی از مستمری بهره مند می شوند.
وی کمبود نیروی انسانی را از مشکلات شایع در بهزیستی عنوان کرد و گفت: هر مددکار باید 100 پرونده داشته باشند که ما در سطح استان 503 پرسنل داریم که بسیار کمک است.
وی با اشاره به بند 20 قانون برنامه پنجم توسعه و شهریه رایگان برای مددجویان معلول اظهار داشت: در این راستا فقط دانشگاه پیام نور همکاری می کند و دیگر مراکز همکاری ندارند کم اینکه مددجویان بهزیستی در زمینه پایه سلامت نیز چیزی دریافت نکرده اند.
علی اکبر کی پور فرماندار علی آبادکتول نیز در این نشست، همبستگی بین دستگاهها و ساتفاده از توان برون سازمانی آنان برای کمک رسانی به مددجویان را امری حیاتی و لازم دانست و گفت: در بحث درمانی مددجویان باید برنامه ریزی بیشتری شود و در زمینه درمان افراد کم بضاعت نیز باید با پزشکان نشستی داشته باشیم.
وی گفت: برای ارائه تسهیلات دامپروری به افراد تحت پوشش بهزیستی در روستاها باید انعطاف بیشتری صورت گیرد و در تسهیلات مشاغل خانگی نیز باید این افراد به ادارات مربوط معرفی شوند.
عضو فراکسیون بهزیستی در مجلس نیز گفت: پیگیری مشکلات و مسائل مددجویان و اداره بهزیستی یکی از خدمات با ارزشی است که باید به آن توجه ویژه ای شود.
نوروزی از ناتوانی مددجویان در پرداخت هزنیه ها اظهار نارضایتی کرد و خواستار جمع بندی و ارسال مطالب و مشکلات برای پیگیری به مجلس شد.
نوروزی تاکید کرد: جمع بندی ها باید بصورت دقیق و نموداری صورت گیرد و انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش برای ارائه آموزشهای ضمن خدمت برای پیشگیری از بیماریهای خاص را ضروری دانست.
نظر شما