به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد در مراسم افتتاح سیستم پرداخت الکترونیک عوارض در محل ایستگاه عوارضی تهران - پردیس با بیان اینکه بالغ بر 480 طرح و 45 هزار پروژه در وزارت راه در حال اجرا است، گفت: این 45 هزار پروژه در قالب ساخت آزادراه ها، بزرگراه، اراضی فرعی و 24 هزار و 141 تخت بیمارستانی اجرایی می شود.
وی با اشاره به هزینه 70 هزار میلیارد تومانی این پروژه ها، اظهار داشت: 15 آزادراه به مساحت 1900 کیلومتر در کشور موجود است و در دولت نهم و دهم، 1291 کیلومتر آزادراه در دست اجرا داریم.
وزیر راه و شهرسازی با دعوت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در عمران و آبادانی کشور، افزود: یکی از اقدامات ارزشمند که می تواند در توسعه مناطق کشور کمک زیادی داشته باشند توسعه آزادراه ها است.
نیکزاد تصریح کرد: بخش خصوصی با همکاری دولت در پروژه های سرمایه گذاری می کند و آزادراه ها را می سازد و بخش خصوصی تصور نمی کرد که دولت به تعهد بر افزایش عوارض اخذ شده در فروردین ماه هر سال، عمل کند اما دولت برای استهلاک اصل و سود بخش خصوصی به تعهدات خود عمل می کند.
وی با بیان اینکه هر بخش خصوصی که بخواهد با دولت در جهت مبانی حمل و نقل به خصوص آزادراه ها سرمایه گذاری کند خدمت به نظام جمهوری اسلامی کرده است، گفت: بخش خصوصی سرمایه و سود خود را مستهلک می کند و دولت هم پشتیان این بخش است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تاکنون آزادراه قم - تهران و تهران - پردیس مجهز به پرداخت الکترونیکی عوارض شده است، اظهار داشت: در برنامه داریم که تا پایان سال آزادراه های اهواز - بندرعباس، قم - کاشان و ساوه - همدان به این سیستم مجهز شوند.
نیکزاد تصریح کرد: تا شهریور سال 92 هم تمامی آزادراه های کشور به این سامانه مجهز می شوند و بانک مسکن هم مسئولیت این پروژه را پذیرفته است که با همکاری مرکز فناوری اطلاعات وزارت راه آن را اجرایی می کند.
وی با اشاره به اینکه براساس توافق با بانک مسکن هر خودرویی که از 20 تا 200 هزار ریال برچسب ها را شارژ کند، 20 درصد تخفیف دریافت می کند، بیان کرد: اگر خودرویی شارژ برچسب آن تمام شود پس از عبور از عوارضی پیامکی را دریافت می کند که ظرف 24 ساعت باید شارژ را انجام دهد در غیر این صورت 20 هزار تومان جریمه می شود.
نظر شما