سالارعقیلی خواننده موسیقی ایرانی که به عنوان سرپرست گروه موسیقی "راز و نیاز" تازهترین کنسرت خود را فردا 5 بهمن ماه در کرج برگزار میکند در توضیح دلایل خود برای برگزاری کنسرتهای متعدد در شهرستانها به خبرنگار مهر، گفت: طی سالیان گذشته برنامه ویژهای برای انجام فعالیتهای موسیقایی خود قائل بودهام و سعی کردم موسیقی ایرانی را به نقاط مختلف ایران در شهرستانها و مراکز استانها ببرم.
وی در ادامه افزود: متاسفانه در حال حاضر همه کنسرتها در تهران برگزار میشود و مجموع برنامههای فرهنگی و هنری در حوزههای مختلف در پایتخت متمرکز شده است. از سوی دیگر هزینه کنسرتهای موسیقی بسیار بالا است و اگر مخاطب در شهرستان هم بخواهد به تماشای کنسرت آید باید هزینه سنگینی را متقبل شود.
این خواننده موسیقی ایرانی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به قیمت بلیتهای کنسرت گفت: قیمت بلیت کنسرت موسیقی در سالنهای تهران گرانتر از شهرستانهاست مثلا این رقم در شهرستانها زیر 30هزارتومان است. از همین رو حضور در کنسرتهای موسیقی در شهرستانها ارزانتر است و مخاطب با فراغ بال بیشتری به دیدن و شنیدن اجراهای موسیقی ایران میآید.
عقیلی در ادامه با اشاره به مجموع کنسرتهایی که در شهرستانها برگزار کرده است، گفت: شاید من تنها خوانندهای باشم که حاضر شدهام در نقاط مختلف ایران کنسرت دهم به عنوان مثال در آباده شیراز در همدان، اصفهان، اراک و ... کنسرتهایی را برگزار کردهام و هدفم خدمت به مردم بوده است.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به کنسرتی که فردا 5 بهمن ماه در کرج برگزار میکند گفت: این کنسرت توسط گروه موسیقی"راز و نیاز" که به سرپرستی خودم در سال 74 تشکیل شد، اجرا میشود. هسته اولیه تشکیل این کنسرت سه نفر بودیم که حالا پس از گذشت سالها به 15 نفر با ترکیبی از موسیقی سنتی و سازهای زهی ارتقا پیدا کرده است.
این خواننده موسیقی ایرانی در ادامه به قطعاتی که در این کنسرت اجرا میشود اشاره کرد و گفت: قطعات این کنسرت در دو بخش آواز بیات اصفهان و آواز دشتی روی صحنه میرود.
وی در ادامه به گروه 15 نفری که در این اجرا او را همراهی میکنند اشاره کرد و افزود: گروه موسیقی "راز و نیاز" متشکل از هشت نوازنده سازهای سنتی و 6 نوازنده سازهای ارکستر زهی هستند و مجموع قطعات توسط علیرضا دریایی نوازنده کمانچه گروه تنظیم شده است.همچنین بهنام معصومی نوزانده تنبک، حسین محمودی نوازنده سنتور، بابک میرزایی نوازنده عود، علی خشتی نژاد نوازنده تار، فردین لاهور پور نوازنده نی و حریر شریعت زاده نوازنده دف از جمله نوازنده های سازهای موسیقی سنتی هستند که در این اجرا مرا یاری می کنند.
عقیلی در پایان افزود: اما در بخش سازهای ارکستر زهی محمدرضا اسکندری نوازنده تارباس، داود منادی ویولنسل، علی زادع مایستر ویولن است.محراب اله یاری ، محمد صباغیان،کیاوش رضوانی نوازندگان ویلون و داریوش حجازی نوازنده ویولن آلتو از دیگر نوزاندگان این گروه موسیقی هستند.
نظر شما