به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رشیدی افزود: آنان که اجازه دادهاند آلودگی هوا آسمان تهران را سیاه کند اما حاضر نیستند تا مقصران این وضعیت را مجبور کنند تا استانداردهای تعریف شده بینالمللی را در تولیداتشان به کار بندند، به همان اندازه که خودروسازان و تولیدکنندگان سوخت مقصر هستند، مقصر هستند.
وی با اشاره به این که سوخت با استاندارد یورو 4 از نظر خواص فیزیکی، عدد اُکتان و میزان هیدروکربنها با سوختی که امروزه خودروهای تهران مصرف میکنند متفاوت است، اظهار کرد: بهبود سوخت سبب بهتر شدن فرآیند احتراق میشود و با بهبود این فرآیند، آلودگی کمتری تولید خواهد شد.
رشیدی با تأکید بر این که استاندارد خودرو باید همپای استاندارد سوخت ارتقاء پیدا کند، تصریح کرد: استاندارد سوخت نیز باید همپای استاندارد خودرو ارتقاء یابد و این که هر یک از طرفین دیگری را مقصر جلوه دهد و ادعا کند آن سوی قضیه باید اقدام کند تا ما هم اقدام کنیم، منطقی به نظر نمیرسد.
وی با بیان این که چنین رفتاری تنها بر آمار مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوا میافزاید، اضافه کرد: تهران اولین کلان شهر دنیا نیست که با مشکل افزایش آلایندههای هوا مواجه شده بلکه کلان شهرهای بسیاری از جمله لندن، مکزیکو سیتی و توکیو سالها قبل با این موضوع موجه بودهاند اما توانستند بر مشکل مذکور فائق آیند.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان خاطرنشان کرد: کاش ما هم از تجارب موفق دنیا بهرهمند شویم تا شاید بار دیگر ستارههای آسمان تهران که بر اثر آلودگی هوا ناپدید شدهاند را بتوانیم ببینیم.
نظر شما