فرهاد تیموری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص لزوم انتقاد پذیری مسئولان، عنوان کرد: مدیران اگر درک کنند با سئوالی که از آنان می شود منافعی در جامعه تامین خواهد شد، قطعا انتقاد پذیر می شوند.
وی بیان کرد: مسئولان باید سئوالات و انتقادات را یک هدیه و فرصت برای خود برشمارند.
وی با اشاره به اینکه مدیران می توانند با استفاده از نقد ها معایب دستگاه تحت نظر خود را اصلاح کنند، بیان کرد: مسئولان نباید ظرفیتشان در برابر نقدها پایین باشد.
تیموری گفت: مسئولان باید به تاسی از پیامبر اکرم(ص) که فردی بر روی ایشان شکمبه گوسفند می ریخت اما روزی که او بیمارشد و این کار را تکرار نکرد، رسول خدا به دیدار و دلجویی از او رفت، باید اینگونه به مسائل نگاه کرد.
تیموری تاکید کرد: مدیران باید خود را با نقدپذیری آبدیده کنند و با اقبال به موضوع نقدشان نگاه کنند.
مدیر کل استاندارد وتحقیقات صنعتی استان همدان با پیشنهاد اینکه باید برای فرهنگ نقد چارچوب های منطقی و روشنی در جامعه تعریف شود، عنوان کرد: این الگو سازی می تواند از سوی بزرگان دینی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران استان شکل گیرد.
وی اضافه کرد: رسانه ها اگر تحت این الگو و چارچوب مدیران را مورد نقد قرار دهند، مدیران وظایف خود را بهتر از قبل انجام خواهند داد.
وی از طرح خبرگزاری مهر برای معرفی مدیران نقد پذیر ابراز رضایت کرد و گفت: دکتر صفی آریان از هر منظری چه علمی، منطقی و اخلاقی فردی توانا است و می تواند الگویی برای دیگر مدیران استان همدان باشد.
وی با تبریک به خبرگزاری مهر در خصوص تلاش برای معرفی مسئولان نقد پذیر ادامه داد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان فردی مخلص است که ریشه انتقاد پذیریش نیز در ایمان و تقوای وی نهفته است.
وی آغاز این کار را حرکت مناسبی برشمرد و گفت: اگر نقدپذیری با چارچوب و قاعده باشد مزایای خوبی برای جامعه به همراه خواهد داشت.
وی اذعان کرد: برخی از مدیران دستگاه های اجرایی تصور می کنند همه کارهای ممکن را انجام داده اند و هیچ مشکلی در ارگان تحت مدیریتشان نیست، اما افرادی در بیرون از این دستگاه توقعاتی دارند که می تواند با شناخت درست و در نظر گرفتن خواسته های جامعه به مدیران انتقال داد و آنان را با نقدها یاری کرد.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید نقدهایشان صادقانه و سازنده باشد، ادامه داد: برخی رسانه های استان همدان بیشتر به دنبال زیر سئوال بردن اشخاص هستند و به نظر می رسد اهدافی را از این کار دنبال می کنند که این نوع انتقاد، نادرست و تخریب کننده است.
تیموری تاکید کرد: کمتر رسانه ای با چارچوب و به قول ما با استاندارد مناسب به دنبال نقد ونتیجه آن است.
وی بیان کرد: مدیران دستگاه ها باید با رسانه ها تعامل کنند و باید پاشنه کشیده باشند و نباید کوتاهی کرد و اگر بتوان انتقادات را مطرح و انتقال دهیم قطعا می تواند این کار باعث سازندگی شود.
وی در خصوص لزوم ایجاد تعریفی از نقد پذیری در جامعه بیان کرد: می توان برای این کار استانداردی را تدوین کرد .
وی که نیاز کشور را حرکت در قالب استاندارد نقد می دانست، اظهار داشت: قاعده ومبنای هر کاری می تواند استاندارد باشد که از این طرق می توان مدیران را درجه بندی و در نقد پذیری معرفی کرد.
تیموری گفت: نقد پذیری مسئولان تحت تاثیر شرایط، سابقه کاری و تعاملی است که با رسانه ها دارند.
نظر شما