۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۵۱

یادداشت یک فعال اقتصادی/

مرگ تدریجی "تولید" حاصل نزاع های سیاسی

مرگ تدریجی "تولید" حاصل نزاع های سیاسی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: خداداد غیاثوند دبیر و نایب رئیس کانون سنگ ایران با ارسال یادداشتی به خبرگزاری مهر از بی توجهی به حوزه تولید انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در یادداشت خداد غیاثوند آمده است: تولید کنندگان کشور در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی یکی از سخت ترین سالهای  فعالیت خود را تجربه کردند.

واقعیت انکار ناپذیر این است که توجه به تولید و حمایت از کار و سرمایه ایرانی یک نیاز قطعی و ضروری کشور است که مورد توجه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در ابتدای سال قرار گرفت اما متاسفانه همچون موضوع جهاد اقتصادی با رفتار شعاری مسئولین مواجه شد.

ای کاش موضوع حمایت از تولید ملی که نقطه قوت ما در مقابل دشمنان است به اندازه موضوع مرتضوی مورد توجه دولت و مجلس قرار می گرفت. آیا تولید کنندگان مظلوم که با چنگ و دندان با حداقل امکانات موجود از جان و مال و آبروی خود مایه گذاشته اند به اندازه مرتضوی و فاضل لاریجانی مورد توجه قرار می گیرند؟

آیا پیگیری مسائل و مشکلات تولید در مجلس به اندازه موضوع مرتضوی ارزش پیگیری نداشت؟ آیا بی توجهی دولت در عدم اجرای قوانین حمایت از تولید مهم تر از موضوع انتصاب مرتضوی نبود؟

آیا مجلس محترم مغایرت و تغییرات مصوبه خود در خصوص ماده 29 قانون بودجه سال 91 با دستورالعمل بانک مرکزی که حداقل فضایی برای تنفس واحدهای تولیدی ایجاد می کرد را مهم تلقی نکرده و آیا در این راستا اقدامی نموده است؟

آیا در اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار مسائل و مشکلاتی که دولت و مجلس می بایست بر حل آن اصرار می کردند مهم تر از موضوع عزل و نصب یک مدیر نبود؟ آیا ایجاد ثبات اقتصادی که پایه و اساس هر فعالیت اقتصادی است به عهده دولت و مجلس نبود؟

آقای رئیس جمهور! اقتصاد مردم محوری که در ابتدای دولت نهم بر آن تاکید داشتید و نور امیدی در دل تولید کنندگان روشن نمودید کجاست؟ آقای لاریجانی از دهها کمیته ای که برای پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب برای کمک به تولید تشکیل داده اید چه چیزی حاصل تولید شده است؟

مگر نه اینکه نقطه آسیب پذیری کشور اقتصاد و راه حل مقابله با آن کمک همه جانبه و موثر به تولید است پس چرا همچنان حاشیه ها بر متن غلبه دارد و حواشی آنچنان توسط سیاسیون بزرگ شده که دیگر فرصتی برای حل مشکلات اساسی مردم و مقابله اقتصادی با دشمنان باقی نمانده است.

ما سیاست نمی دانیم چون انسانهای مولدی هستیم که وقت سیاست مدار شدن را نداشته ایم و به جای سیاست به دستان پینه بسته و عرق جبین خود افتخار می کنیم و در کنار رهبر عزیزمان مظلومانه شما سیاسیون را تحمل می کنیم اما بدانید همچنان که علی (ع) فرمود دوام و قوام حکومت به پشتوانه اقتصادی است.

شما را به خدا اگر گوش شنوایی برای فریاد تولید کنندگان و فعالان اقتصادی ندارید لااقل به فرمایش مولی علی(ع) به مالک اشتر درباره صنعتگران و پیشه وران توجه کنید:

ای مالک درباره بازرگانان و صنعتگران به تو سفارش می کنم نسبت به آنان خیراندیش باش و سفارش کن، چه بازرگانان ثابت و چه بازرگانان سیار که جان و مال خود را در معرض خطر قرار می دهند، باید مورد توجه قرار گیرید زیرا اینان سرچشمه سودها و ابزار آسایش جامعه هستند و از راههای دور و پراکنده از خشکی و دریا، دشت و کوه وسایل آسایش جامعه را فراهم می کنند. از مراکزی وسایل آسایش جامعه را فراهم می کنند که نه مردم به آن مراکز ارتباط دارند و نه شهامت رفتن به آن سرزمین ها را، به علاوه اینان جمعیتی مسالمیت جو هستند که بیم شورش کردن درباره آنان نمی رود یا گروهی صلح طلب هستند که ترس آشوب گری از آنان نیست و دوام و قوام لشکریان تو به پشتوانه آنهاست.

در پایان اعتقاد داریم که اگر رفتار مسئولین کشور در قوای مختلف عمل به این نامه سراسر حکمت و درس مولا علی(ع) در خصوص تولید و تولید کنندگان باشد به جرات می توان گفت که کشور در مقابل هر تهدیدی به ویژه اقتصادی بیمه شده است ولی افسوس و صد افسوس که در کوران رفتارهای ناپسند سیاست بازان، تولید دچار مرگ تدریجی شده است و ما آن را بیش از آنکه حاصل تحریم و فشارهای خارجی بدانیم حاصل نزاع های سیاسی و سوء مدیریت مسئولین اقتصادی کشور می دانیم.

کد خبر 1816640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha