به گزارش خبرنگار مهر، خسرو بیات شامگاه شنبه در آیین اختتامیه شعر فجر که در مجتمع فرهنگي هنري بوعليسينا همدان برگزار شد، اظهار داشت:300 اثر در قالب كلاسيك، سپيد و نیمایی به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
خسرو بيات همچنین از تشكيل كميته اجرايي و برگزاري كارگاه تخصصي و معرفي شاعران در اين جشنواره در همدان نيز خبر داد.
وی گفت: این جشنواره با حضور بیش از 30 شاعر از استان های ایلام، همدان، مرکزی، لرستان، کردستان و کرمانشاه برگزار شده و از هر استان چهار شاعر در این جشنواره حضور دارند
معاون امنيتي سياسي استاندار همدان نیز در این مراسم جشنواره شعر و ادبيات شعری را حاصل تاريخ و تمدن كهن ايران دانست و گفت: هر قدر تاريخ و تمدن در يك كشور كهن باشد سابقه شعر و شاعري در آن غنيتر است.
علیرضا قاسمی فرزاد به تاريخ غني چند هزار ساله ايران اشاره كرد و گفت: ايران داراي مدنيتي غني و صاحب نامداران بزرگي است كه اشعارشان تا هميشه در يادها خواهد ماند.
وي ادبيات شعر قبل از انقلاب اسلامي را تابع ضوابطي خاص دانست و گفت: در آن دوران هنر شعر در دنياي تاريح غوطهور بود كه با پيروزي انقلاب اسلامي نقطه عطفي در شعر ايراني ايجاد شد.
قاسمي فرزاد شاعران و نويسندگان را ميراثبانان انقلابي دانست كه وظيفه سنگين انتقال اين ميراث بر عهده آنها است.
دبير هفتمين جشنواره شعر فجر و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد نیز در این مراسم اظهار داشت: این جشنواره پس از همدان در اردبیل برگزار خواهد شد.
رضا حميدي گفت: هفتمين جشنواره پس از حضور در اردبيل و خراسان رضوي در استان فارس در سال جاری به كار خود پايان می دهد.
وي با اشاره به ارسال 46 هزار و 751 شعر از بیش از دو هزار شاعر در جشنواره هفتم شعر فجر اظهار داشت: از شام تاريخ تا صبح فردا در ايران ساعت ايرانيان به وقت ادبيات كوك بوده است.
وي جايگاه شعر را در ادبيات فارسي متمايز دانست و گفت: شعر در زندگي ما زيسته و با ما پيچ و تاب خورده است.
حمیدی شعر را خورشيدي درخشان و فروزان دانست و گفت: موسيقي و خوشنويسي و حتي نقاشي در حاشيه شعر تنفس ميكنند و اين ويژگي جايگاه شعر را در فرهنگ و هنر ايراني متمايز ميكند.
وي هنر ملي ايران را شعر دانست و گفت: بايد بهترين اهتمام را در اين عرصه داشت.
در پایان این مراسم شاعران و صاحبان اثر از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما