حسين اخوان علوي در حاشيه بازديد از نمايشگاه ملي دستاوردهاي نوآورانه در سبك زندگي اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نخبگان و نوآوران الگوي زندگي مطلوب در جامعه هستند.
نخبگان و فرهيختگان از هر جهت الگوي جامعه باشند
وي با اشاره به اينكه ساختن جامعه و سبك زندگي مطلوب نيز بر عهده افراد برگزيده است، اظهار داشت: يك فرد نخبه و شاخص هم از لحاظ فردي و خانوادگي و هم از جهت حرفه اي و كاري بايد الگوي افراد ديگر باشد و مردم نسبت به فرهيختگان و نخبگان ديدگاه ويژه اي دارند.
استاد پرديس قم دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه مردم دنبال الگوگيري از شاخصهها و ويژگيهايي هستند كه باعث موفقيت يك نخبه شده است، ادامه داد: يك نخبه ميتواند بر گروه همسالان، هم نشينان، افراد شهر و كشور تاثير مستقيم داشته باشد.
وي با ابراز خرسندي از برگزاري نمايشگاه ملي دستاوردهاي نوآورانه در سبك زندگي اسلامي در قم گفت: مركز رشد علوم انساني به درستي مسير فعاليت خود را يافته است وبايد هم به دنبال جاري كردن الگوهاي مطلوب در زندگي جاري مردم باشد.
جامعه ما با فرايندهاي مطلوب علوم انساني فاصله دارد
رئيس بنياد ملي نخبگان قم با اشاره به اينكه مركز رشد علوم انساني برخلاف مراكز رشد فناوري از حساسيت و پيچيدگي هاي ويژه اي برخوردار است، گفت: علوم انساني در جامعه ما از روند و فرايند مطلوب خود فاصله دارد و بايد با بهره گيري از آموزههاي اسلامي به زندگي انسان سروسامان بدهد.
وي با تأكيد بر اينكه نخبگان حوزه علوم انساني رسالت بسيار خطيري در الگو سازي در جامعه دارند بيان داشت: از آنجا كه نخبگان حوزه علوم انساني بايد تخصصها و توانمنديهاي علمي خود را به جامعه تزريق كنند و نيز بايد در رفتار و منش خود سبك زندگي اسلامي را ترويج كنند كار بسيار سختي را پيش رو دارند.
اخوان علمي با بيان اينكه سبك زندگي اسلامي سبكي با زير ساخت هاي جهاني است، گفت: وظيفه يك عالم علوم ديني اين است كه هم از لحاظ علمي و هم از لحاظ عملي الگوي يك زندگي مطلوب باشد.
قم - خبرگزاري مهر: رئيس بنياد نخبگان قم با تاكيد براينكه مركز رشد علوم انساني بايد به ايده هاي سبك زندگي اسلامي بپردازد گفت: وظيفه علوم انساني سرو سامان دادن به زندگي انسان است.
کد خبر 1817155
نظر شما