اين رمان نويس در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : سخن از كتاب و قلم و نوشتن ، همواره براي اعتلاي فرهنگ ما لازم و پسنديده است ، اما پسنديده تر از آن اين است كه نويسندگان بتوانند دراين محيط تعريف شده كه به نام آنان فعال است ، حرف خودشان را بزنند ، مشكلات و مختصات گرفتاري هاي متعدد خود را بگويند و حداقل بخشي از اين مشكلات را با مسئولان فرهنگي كشور درميان بگذارند .
محمود گلابدره اي كه داستان زندگي جلال آل احمد را به رشته تاليف در آورده است ، تصريح كرد : خود من به عنوان يك نويسنده درحالي به سراي اهل قلم مي آيم كه يك خانه معمولي در اختيار ندارم ، مدتي قبل يكي از سازمانها خانه اي در اختيار من گذاشت و با تغيير و تحولاتي كه در انجا صورت گرفت ، بعدها خانه را از من بازپس گرفتند ، حالا با چه انتظار و اميدي بايد در سراي اهل قلم حاضر شوم و ازمسائل فرهنگي كشوربگويم و بشنوم ، وقتي خودم ده ها مشكل لاينحل دارم !؟
اين رمان نويس ياد آور شد : پشت صحنه يك كتاب ، در وهله اول هيچكس به جز خود نويسنده و پديد آورنده قرار ندارد ، در حالي كه درمقاطعي ذهن همه متوجه مشكلات ناشران و ... مي شود ، اما مطلب اصلي خود پديد آورنده است كه نمي دانم چرا هيچ كس نمي خواهد از او حرف بزند .
محمود گلابدره اي : كاش در سراي اهل قلم ، حــرفي هم از مسائل اهل قلم مي زدند !
محمود گلابدره اي - رمان نويس ، گفت : اين كه در نمايشگاه كتاب ، سرايي به نام " اهل قلم " وجود دارد ، خوب است ، اما اي كاش در اين سرا كسي هم پيدا مي شد تا از مسائل و مشكلات بيشمار اهل قلم حرفي بزند ...
کد خبر 181990
نظر شما