به گزارش خبرگزاري "مهر" ، دكتر شهاب الدين صدر افزود: طبق آمار سال 1999 در55 ايالت آمريكا تعداد 97 هزار فوت ناشي از قصور پزشكي و بيمارستاني ثبت شد كه اين رقم در سال 2003 به 195 هزار مورد رسيد.
وي كارآيي گروه پزشكي در كشورمان را در مقايسه با كشورهاي پيشرفته مثبت ارزيابي كرد و پايين بودن آمار قصور پزشكي را با توجه به جمعيت 70 ميليوني كشور كه سالانه چهار بار مراجعه متوسط به پزشك دارند نشان دهنده كيفيت مطلوب خدمات درماني دانست.
صدر با اشاره به بررسي دقيق پرونده هاي ارجاعي در 600 كميسيون تخصصي سازمان پزشكي قانوني در سراسر كشور از كاهش مدت زمان رسيدگي به پرونده ها خبر داد و افزود: زمان پاسخ گويي به پرونده ها در كميسيونهاي تخصصي در سال 1381، شش ماه و در شهريور سال گذشته 33 روز بود كه در حال حاضر اين زمان به 31 روز تقليل يافته است.
وي در خصوص اهميت خدمات رساني مناسب و بهتر به مردم خاطر نشان كرد: مطابق برنامه 5 ساله سوم توسعه مقرر شد در پايان اين برنامه آزمايشگاههاي اوليه تشخيص در 15 استان كشور تاسيس شود كه خوشبختانه با مساعي خدمتگزاران مردم در اين سازمان در پايان سال 83 در 28 استان كشور آزمايشگاه تخصصي تاسيس شد.
رييس سازمان پزشكي قانوني با اشاره به افتتاح مركز تحقيقات علمي - آموزشي پزشكي قانوني كشور افزود: اين مركز بزرگترين مركز پزشكي قانوني در منطقه خاورميانه محسوب مي شود كه تا 20 سال آينده جوابگوي نياز مراجعان بوده و قادر به ارائه خدمات آموزشي و پژوهشي به دانشگاهها، مراجع قضايي و انتظامي است.
صدر با بيان اينكه 64 درصد كاركنان سازمان پزشكي قانوني مدرك كارشناسي يا بالاتر دارند افزود: در همين خصوص گفتگوهاي مثبت و سازنده اي با سازمان مديريت و برنامه ريزي درباره افزايش حقوق و مزاياي كاركنان و پزشكان و سختي شرايط كار در سازمان پزشكي قانوني در جريان است كه اميدواريم به نتيجه مطلوبي دست يابيم.
نظر شما