"سعيد زين العابديني" كارگردان اجراي نمايش نامه خواني "چاه" كه روز گذشته در خانه نمايش روخواني شد ضمن بيان مطلب فوق به خبرنگار تئاتر "مهر" گفت: ما در اين نمايش نامه خواني گامي به سمت اجرا پيش رفته بوديم وحتي ميزانسن،موسيقي و نور را هم طراحي كرده بوديم و بازخوانان در حين بازي تنها گاهي به متن رجوع مي كردند.
هادي مقدم از بازخوانان متن گفت:اين متن هم قابليت نمايش خواني دارد و هم قابليت اجرا.اين نمايش دومين تجربه نمايش خواني من است كه تجربه جديدي براي من بود."چاه" اجرايي متمركز و تجربي بود و با فرم اجرايي كه انتخاب كرده بوديم يعني با ايجاد تمركز،سكون و آرامش تماشاچي را نيز به تمركز و سكوت واداشتيم و او را با خود به همان چاهي كشانديم كه در آن به سر مي برديم تا داستان را ازدرون آن همراه با ما تجربه كند.تعداد زيادي از تماشاگران نيز معتقد بودند يك "اجرا" ديده اند و نه يك نمايش نامه خواني صرف.
او ادامه داد:اين نمايش نامه توضيح صحنه ندارد و امكان آن را به كارگردان و بازيگر مي دهد تا حركت و ميزانسن پيچيده داشته باشند و يا سكون را انتخاب نمايند.
هادي مقدم در ارتباط با اينكه در اجراي عمومي چه تغييراتي مي توان ايجاد كرد گفت:در اجراي عمومي مي توان با حفظ قالب كلي و رسيدن به عمق و پختگي بيشتر به اجرايي قابل قبول رسيد.
"سعيد زين العابديني" در پايان تاكيد كرد مدت ها است قصد دارد اين نمايش را به اجراي عمومي در آورد و ايده ها و طرح هاي نو و گوناگوني براي آن در ذهن دارد.
نظر شما