به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر رحيم عبادي ضمن بيان اين خبر، از فناوري اطلاعات به عنوان ظرفيتي قابل اتكا براي رشد جامعه و كارآفريني ياد كرد و گفت : اشتغال و كارآفريني يكي از مشكلات و دغدغه هاي مهم كشورهاي در حال توسعه است كه با توجه به ويژگي هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان منشاء كارآفريني بايد در كشور نهادينه شود.
وي اهتمام همه جانبه به فناوري اطلاعات (IT) را از دستاوردهاي مهم دولت خاتمي عنوان كرد و افزود: پيمايشي كه در سازمان ملي جوانان در افق ملي انجام شده، بيانگر آن است كه 43 درصد جوانان امكان دسترسي به رايانه را دارند و 30 درصد از جوانان از اينترنت استفاده مي كنند.
دكتر رحيم عبادي در ادامه به تاثير اطلاع رساني رسانه هاي الكترونيكي و نقش آن در زندگي جوانان اشاره كرد و گفت: بر اساس اين تحقيقات پس از رسانه ملي، اينترنت دومين رسانه مورد اعتماد جوانان است بنابراين بايد جوانان در عرصه حضور مجازي با حفظ ارزشها نقش موثرتري ايفا كنند.
وي همچينن افزود: اميدواريم تصويب سند توسعه فناوري اطلاعات براي جوانان و به خصوص زنان منشاء تحولات خوبي در زمينه كارآفريني باشد.
عبادي خاطرنشان كرد: ما افتخار داريم كه بيش از 95 درصد جوانان با سواد هستند و مهارت هاي دسترسي به شغل و شاخص هاي بهبود زندگي را دارند.
وي يكي از شاخص هاي اساسي برنامه چهارم توسعه در ارتباط با جوانان را توسعه در كسب مهارت فناوري اطلاعات دانست و تصريح كرد : بايد نسبت 34 درصدي جواناني كه با مهارت هاي فناوري اطلاعات آشنايي دارند تا پايان برنامه به 60 درصد برسد و در همين راستا سال گذشته 250 هزار نفر از جوانان طي برنامه اي از سوي سازمان ملي جوانان با فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) آشنا شدند.
وي افزود: امسال نيز فراخوان ثبت نام آموزش تخصصي فناوري اطلاعات و ارتباطات با رويكرد اشتغال براي تحت پوشش قرار دادن 300 هزار جوان آغاز شده است.
نظر شما